kamala i tramp
Foto: Alo/Tanjug/AP/Alex Brandon (STF)

Tramp je na društvenoj mreži Truth Social izjavio da je posle debata koje su održane, „levo radikalni demokratski kandidat drugarica Kamala Haris” odmah zatražio održavanje novih, prenosi TASS.

„Kada bokser izgubi borbu, prve reči iz njegovih usta su: „Želim revanš. Ankete jasno pokazuju da sam pobedio u debati u utorak uveče“, rekao je Tramp.

Tramp je kritikovao Harisa zbog odbijanja debate o Foksu „i odbijanja da se pojavi na NBC-u i CBS-u”, rekavši da potpredsednica treba da se „fokusira na ono što je trebalo da radi u poslednje skoro četiri godine”.

Neće biti treće debate“, rekao je Tramp.

Haris je rekao da je potrebna još jedna debata: „Pre dve noći Donald Tramp i ja smo imali prvu debatu. Dugujemo biračima da imamo još jednu“, prenose RIA Novosti.

Podsetimo, Tramp je svoju prvu debatu protiv aktuelnog američkog lidera Džoa Bajdena održao krajem juna. Za Bajdena su bili veoma neuspešni, pa je kao rezultat toga ispao iz izborne trke u julu u jeku predizborne kampanje.

 Haris je zauzeo njegovo mesto na izborima. Ona i Tramp su raspravljali na ABC-u, a moderatori su bili pristrasni protiv Trampa. Debata nije proizvela jasnog favorita, ali je povećala Harisovu podršku među biračima.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading