Milica Pavlović press
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Najpopularnija pop zvezda mlađe generacije Milica Pavlović objavila je novi album pod nazivom „Lav“, s kojeg se već izdvojilo nekoliko hitova. Nakon 10 godina karijere koja je konstantno išla uzlaznom putanjom, Milica je zakazala i veliki solistički koncert u Areni, za koji je u prvih 24 sata prodala 5.000 ulaznica, a koji će ujedno biti i kruna njene desetogodišnje karijere.

U razgovoru za Alo! Milica je otvoreno govorila o novom albumu, ali i o odnosu s koleginicom Teodorom Džehverović, koja ju je nedavno potkačila u medijima.

Kakve su prve reakcije publike na tvoj novi album „Lav“?

- Drago mi je da čujem da se ljudima album dopao, jer sam se baš potrudila. Po pregledima na Jutjubu i drugim digitalnim platformama vidim da je publika baš zadovoljna, a meni je bitno da ispunim njihova očekivanja.

Neki tvoji saradnici su rekli da si ovoga puta bila lagana za saradnju.

- U odnosu na prošli album jesam bila laganija za saradnju. „Posesivna“ je bio album s kojim sam pokazala hrabrost jer sam ga izdala odmah nakon pandemije koronavirusa. Nisam bila na terenu s publikom, nisam mogla da osetim šta bi se njima dopalo, sve sam isključivo radila po svom senzibilitetu. Sada sam osluškivala publiku i ono što se njima trenutno najviše dopada su tekstovi.

Tvoje nove spotove prati i poruka koju si ostavila fanovima, a odnosi se na to da album govori o životu nakon raskida...

- To je jedan proces koji moraš da prođeš od početka do kraja... Od teme pesme „Venčanje“ kada misliš da si sve svom muškarcu, a ispostavi se da on sedi na dve stolice. Do pesme „Kučketina“ jer će retko koji muškarac nakon raskida reći da si mu bila dobra.

Dok si spremala ovaj album, da li si bila razočarana u ljubav?

- Ne, nisam bila emotivno zauzeta. Prošle godine sam imala toliko emocija, u smislu razočaranja, padova, pa do ogromnog uspeha... I jednostavno se tačno čuje u svakoj pesmi.

Desilo se da je na dan kada si objavila novi album izašao i tvoj demo-snimak koji si uradila u studiju kod Albina. Slučajnost ili... ? Kako to komentarišeš?

- Kod sebe imam mnoge demo-snimke pesama koje nisam kupila, neke od njih su izašle i postale su ogromni su hitovi, a neke će tek izaći... Zašto se desilo da moji demo-snimci budu pušteni u javnost kada se dešava lepa priča oko mene, to je pitanje za ljude koji su to uradili. Nikada u životu ne bih mogla da povučem taj potez i da demo-snimkom ugrozim nekoga. Ne razumem u čemu je fora? Možda žele da pokupe hajp koji postoji oko mog albuma i da ga prebace na sebe? Ako je to, onda super, opet činim dobra dela i nemam nikakav problem.

Izgleda da si u poslednje vreme mnogima trn u oku, pa i Teodori Džehverović, koja se na neki način umešala u tvoj odnos s Albinom, s kojim imaš jedan od najuspešnijih dueta. Zamerila ti je što si rekla da je Albino krenuo muzičkom stranputicom jer je najavio mnoge duete s drugim pevačima, i s Teodorom, između ostalog.

- Teodora je od samog početka imala moju podršku jer sam u njoj prepoznala vatrenu devojku. Često je pevala moje pesme i želela je karijeru kao moju, a ja i sada navijam za nju. Mislim da je okej devojka, ali su se desile neke stvari koje su me iznenadile. Mogla je da kaže da ne želi da se meša u moj odnos s Albinom. Mogla je da kaže istinu da sam joj kada je imala nastup ispred Skupštine donela kostim iz Niša i po vozaču poslala na kućnu adresu, samo da se ona ne bi mučila. Ljudski sam se zapitala što to nije ispričala i rekla da sam ispala korektna prema njoj.

Da li si planirala da je pitaš zašto je to uradila?

- Ne pada mi na pamet da to uradim, nemam vremena da trošim svoju energiju na gluposti.

 Svi bivši navijaju za mene

Šta su za tebe govorili tvoji partneri nakon raskida?

- Sa svojim bivšim momcima sam u dobrim odnosima, ali ne znam šta su oni pričali svojoj okolini. Mada, nikada nisam čula nikakve priče i verujem da bi se ti ljudi potrudili da te stvari dođu do mene kako bi me povredili. Moram da kažem da su moji bivši moj tim koji navija za mene.

Sačekala sam Teu da objavim album

Da najviše ceni kolegijalnost na estradi, Milica je dokazala kada je odlučila da album objavi nekoliko dana nakon koncerta Tee Tairović, jer nije, kako je objasnila, želela da zaseni njen uspeh koji je postigla na Tašu!

- Nisam želela da objavljujem album u nedelji koja je bila planirana jer je tada bio Tein koncert. To ne bih volela ni da meni uradi neka velika zvezda pred koncert u Areni - rekla je Milica.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading