Stanija Dobrojević
Foto: Alo/Printscreen

 

Starleta Stanija Dobrojević bila je danima u žiži medija zbgo veze sa Asminom Durdžićem. Naime, čim je ušla u rijaliti, Aneli Ahmić optužila je starletu da joj je preotela muža Asmina s kojim ima i ćerku, i tada je nastao opšti haos.

Stanija je danima bila razapinjana po štampi i uzalud se pravdala da nije znala da su Asmin i Aneli i dalje zajedno, čak se u "Eliti" i suočila sa njom, ali od kritika nije mogla da pobegne. 

Na kraju se spakovala i otišla u Ameriku gde je sve do danas postavljala fotografije na kojima se jasno videlo da je tamo sama, međutim, više nije tako. Jutros je na njenom Instagram storiju osvanula fotka na kojoj se jasno vidi da joj neko pravi društo.

Na jednoj fotografiji vidi se sto postavljen za dvoje, pa je jasno da je Stanija imala društvo tokom večere. Na sledećoj se vidi da sa nekim uživa u filmu, čak je jasno da je u pitanju hit ostvarenje "Lice sa ožiljkom", a tu su i kadrovi sa ružama, kao i jutro na obali okeana.

Dakle, jasno je da Stanija sa nekim uživa u Majamiju, te da je reč o nekom frajeru, pa se svi pitaju da nije u pitanju Asmin, ali je starleta ostala nedorečena.

Podsetimo, u jednom od poslednjih oglašavanja Stanija je rekla da su joj se mnoge kockice složile, te da sada ipak više veruje Asminu. Takođe je priznala da je i te kako bila oštra prema njemu, te da mu je sve rekla u facu grubim rečima, pa da se čak i sama pita da li da mu se izvini. A kako je Aneli imala okršaj sa Janjušem u "Eliti" sa kojim se inače simpatiše, te je tom prilikom pokazala pravo lice, ne bi nas čudilo da su se Asmin i Stanija pomirili.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading