Miloš Teodosić
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Uprkos sve intenzivnijim glasinama o njihovom razvodu, prema ekskluzivnim saznanjima Alo! portala, Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić priredili su luksuzno krštenje za svoje naslednike, Petru i Bogdana.

Ova svečanost je organizovana u prelepoj vili, čime su glumica i košarkaš još jednom potvrdili svoj prepoznatljiv stil i raskoš.

Jelisaveta Orašanin

Privatna arhiva

 

Proslava je bila pažljivo planirana i realizovana uz prisustvo bliskih prijatelja i porodice.

Za Petra je kumstvo preuzeo Teov dugogodišnji prijatelj, Srđan, dok je malenu Petru krstila Tanja Krstić, supruga proslavljenog košarkaša Nenada Krstića. 

Sve se odvijalo pod velom stroge tajnosti, daleko od očiju javnosti i medija. Oni su se potrudili da ovaj važan trenutak prođe u miru i harmoniji, bez prisustva paparaca i neželjenih komentara.

- Jelisaveta i Teo planirali su da krste decu još tokom korone, ali je pandemija sprečila organizaciju slavlja. Ovoga puta, rešili su da to završe u krugu najbližih i sve sačuvaju od javnosti. I dok je njihovog sina Bogdana krstio Teov najbolji drug Srđan, malenu Petru krstila je supruga proslavljenog košarkaša Nenada Krstića, Tatjana - kaže izvor i dodaje da poznati par nije štedeo kako bi svaki detalj bio njihovim željama.

- Goste je uveseljavao poznati beogradski bend, ali i Stevan Anđelković koji je jedan od Jelisavetinih omiljenih pevača. Od dekoracije, benda, muzike i hrane sve je bilo na zavidnom nivou, ali nisu žalili para s obzirom da im je godinama bilo jako važno da krste svoju decu - zaključio je izvor za naš portal.

Piše: Ekipa Alo!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading