GOCA TRŽAN MUVALA MUŽA OVE PEVAČICE Sve javno priznala, ne krije da je dobar frajer
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Goca Tržan oduvek ima otvoreni stav, što je postalo posebno očigledno tokom situacije koja se dogodila Ružici Čavić pre nekoliko godina. Naime, Goca je otvoreno iskazala mišljenje o Ružicinom suprugu, što je Ružica otkrila gledaocima.

Ružica se prisetila događaja iz prošlosti kada su Tomićevići prisustvovali Gocinoj rođendanskoj proslavi u Herceg Novom. Pre mnogo godina, Goca je prišla Ružici i rekla joj kako je njen muž „dobar frajer“. Ova situacija se ponavljala i tokom nekoliko godina.

- Goca mi je više puta prišla i rekla kako je moj muž zgodan - ispričala je Ružica, dodajući da se to događalo sve dok nije odlučila da se suprotstavi. Predsednik žirija Saša Milošević Mare bio je svedok tih događaja.

Ružica Čavić

Printscreen

 

- Prođe neko vreme, ona opet prilazi i govori mi kako mi je muž dobar frajer. Treći put prilazi, a ja joj kažem: „Goco, moj muž“. Posle toga Mare i ja nagovaramo mog supruga Nenada da se pridruži Gocinom bendu. Jedva je pristao a Mare meni kaže: „I ti njega puštaš kod Goce“. Naravno, odmah sam krenula za njim da ga vratim – rekla je takmičarka, a Goca je sa osmehom potvrdila tu priču.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading