alo
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

Pevačica iz Bugarske, Kamelia Vladimirova Veskova, nastupila je na proslavi na kojoj su prisustvovali teniseri Novak Đoković i Grigor Dimitrov.

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, boravio je u Sofiji gde je odigrao egzibicioni meč sa svojim bugarskim kolegom Grigorom Dimitrovim. Nakon meča, obojica su se uputili na "after" zabavu u jedan lokalni klub, gde ih je zabavljala Kamelia.

Poznato je da Đoković posebno obožava ovu pesmu, a kako su pisali tamošnji mediji, Kamelia je za svoj nastup, koji je trajao do ranih jutarnjih sati, naplatila inkasirala vrtoglavih 10.000 evra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kamelia (@kamelia_official)

Na proslavi se pojavio i gradonačelnik Sofije, a žurka je organizovana u strogoj tajnosti. Kamelia je pozvana direktno iz kluba da uveliča događaj, a ponudu je odmah prihvatila, iako nije bila u Sofiji u tom trenutku.

Podsećamo, Kamelia je postala poznata u Srbiji zahvaljujući pesmi "Luda po tebe", koja se čula u uvodnim kadrovima popularnog filma "Južni vetar". Domaća javnost bila je iznenađena kada su otkriveni detalji da je pevačica "posudila" tekst od Lepe Brene, a muziku od grčkih kompozitora za svoj hit. Pored toga, Kamelia je pozirala i za popularni časopis Plejboj, bila je član žirija u talent šou programima, kao i voditeljka izbora za "Miss Bugarske".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading