Lepa Brena
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Regionalna muzička zvezda Lepa Brena podelila je jednom prilikom svoja iskustva vezana za kućne poslove i otkrila šta nikada ne radi kod kuće.

Brena i njen suprug Boba Živojinović već dugo žive u prostranoj vili na Bežanijskoj kosi, gde im pomažu žene kojima veruju kada je u pitanju održavanje domaćinstva.

Brena

Foto: Ataimages

 

- Kućnim poslovima se ne bavim uopšte u smislu da čistim, kuvam, perem, peglam. To sam radila dok sam živela u malom stanu sa porodicom, odnosno majkom. Mi smo morali da radimo sve, da kuvamo, peremo, peglamo, heklamo, vezemo goblene, krečimo. Meni se to do moje 18, 19. godine toliko smučilo. To je posao koji niko ne ceni i niko ne vidi da je urađen, pošto je to kategorija koju niko ne ceni ja sam još kao klinka odlučila da kad god zaradim novac pola ću odvajati da plaćam nekoga ko će se time baviti - rekla je svojevremeno Brena u emisiji "Magazin in".

Iako se sada ne bavi kućnim poslovima, Brena je decu učila da cene stvari i usadila je u njih radne navike, pa tako Viktora često možemo videti u kuhinji, a jednom prilikom je na Instagramu pokazao kako on i njihova pomoćnica Kaza pripremaju sarme za krsnu slavu.

Čola ispalio Lepu Brenu

Zdravko Čolić večeras nastupio u je renoviranoj sali Sava Centra i napravio koncert za pamćenje. 

Spektakularno veče obeležile su brojne zvanice iz sveta poznatih, a svi su sa nestrpljenjem čekali Čolin izlazak na binu. 

Zdravko je veče otvorio legendarnim hitom "Produži dalje" nakon čega je ređao hitove.

Lepa Brena

Live Production

 

U jednom momentu Čolić je sišao sa bine i prišao kolegama koji su sedeli u prvim redovima, te ih sve do jednog pozdravio.

Ipak, Čolić je iz nepoznatog razloga zaobišao Lepu Brenu sa kojom je do skoro bio u dobrim odnosima. 

Pevačica je vidno ostala šokirana, a kako javlja naš reporter sa lica mesta, utiske je podelila sa Anom Bekutom. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading