NIJE GA ŠTEDELA Devojka Ivana Marinkovića oplela po Kristijanu, iznela šok detalje
Pink printskrin

Jelena Ilić prvi put nakon sukoba Ivana Marinkovića sa zadrugarima otkriva istinu o Goci Tržan i Kristijanu Goluboviću.

Ivan Marinković je uspeo da uđe u probleme sa cimerima, a među njima su Miljan Vračević, Kristijan Golubović, pa i Jelena Golubović.

Sada je njegova devojka Jelena iznela svoje mišljenje o njegovom učešću i svađama.

NIJE GA ŠTEDELA Devojka Ivana Marinkovića oplela po Kristijanu, iznela šok detalje

Pink printskrin

 

- Iskreno, nemam problem u smislu da sam nervozna, ili da sam pod tenzijom nekom. Najburnije reagujem na nepravdu, ali mogu stvarno po prvi put da kažem da je Ivan ispravan i da ne koristi situacije kao što je ranije umeo, da nekog isprovocira ili podbode, mislim da je realan. Mada čini mi se da u svakom rijalitiju, neki ne vole da im se kaže istina i tako burno reaguju, pa tako i ovi koji su burno reagovali, jasno mi je zašto - započinje Jelena.

Svađa Kristijana Golubovića i Ivana Marinkovića:

- Znam da je bez ikakvog razlog skočio na Ivana, Kristijan je par dana pre toga da je krao u nekoj drogariji i da je njemu gušt da ukrade, i onda je Ivana neko prozvao da je krao salame, što je i sam rekao da je to činjenica, pa je on prokomentarisao Kristijana, on je tu bio isprovociran, ali zna se ko je Kristijan, priča bajke, laže ljude, okuplja oko sebe ljude koji nemaju idententitet, to su uglavnom mlađi ljudi. Ivan se nikad ne bi našao u takvoj grupi ljudi - govori Jelena, pa se dotakla i Kristijanovih tvrdnji da je bio intiman sa Gocom Tržan:

NIJE GA ŠTEDELA Devojka Ivana Marinkovića oplela po Kristijanu, iznela šok detalje

Foto: Nenad Vujanović

 

- To sam videla odmah, Hans Kristijan Andreson, koji priča bajka, ja ga tako zovem, čovek u trenutku smisli bajku, bila sam šokirana, ne šokira me on, nego kako se usudiš da kažeš da si bio sa ženom koja je javna ličnost, ima kredibilitet, to mi je grozno i užasno! To može samo Ivanu da stvori problem, on je najviše ispaštao zbog rijaliti učešća ranije, zbog odnosa sa ćerkom, to sve i dalje loše utiče na njegov odnos sa ćerkom, zato mi je i žao što je Kristijan rekao to, ali šta očekivati od njega. On je izjavio da su Tomu maltretirali da, ta priča prevazivali sve, to je ludilo mozga. To je smešno! Ivan nikada u životu, od kada sam sa njim, nije nešto ružno o bivšoj ženi rekao, o njihovim odnosima sigurno jeste. Ja da sam na mestu Goce, ja bih tražila pravdu na sudu, zato što je to bezobrazluk!

GOLA I DIVLJA Nova učesnica Zadruge 6 bacila oko na Ćertića

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading