OGLASILA SE ANINA MAMA Oštro udarila na Bilala, nije birala reči, a ovo je rekla za Matoru i Ša
Pink printskrin

Ana Spasojević jer pre par dana uplovila u ljubavni odnos sa Bilalalom Brajlovićem, iako su njeni prijatelji bili protiv toga. Naime, poznato je da je na prošloj žurki Bilal išao od zadrugarke do zadrugarke, pa se u nekoliko navrata ljubio sa Anitom Stanojlović.

Iako su Ana i Bilal ušli u vezu, pa mu je čak ona postavila par uslova, on nije ispoštovao nijedan. U početku je kulirao Maju Marinković na žurki, da bi na kraju Anu prevaraio upravo sa Anitom Stanojlović sa kojom se ljubio u nekoliko navrata prošle noći, a Ani se pravdao da se to nije desilo.

OGLASILA SE ANINA MAMA Oštro udarila na Bilala, nije birala reči, a ovo je rekla za Matoru i Ša

Printscreen

 

Bilal se nakon prevare trudio da se vrati Ani, ali njoj prijatelji Nenad Aleksić Ša i Jovana Tomić Matora, nisu to dozvoli jer smatraju da Bilal definitivno nije za njihovu drugaricu, pa je čak u ranim jutarnjim satima došlo do sukoba jutjubera i repera.

Tim povodom oglasila se Anina mama Slađana, koja nam je otkrila kako gleda na novonastalu situaciju njene ćerke:

- Kako da se izrazim, a da ne budem previše gruba. Sa jedne strane mi je jako drago što je Bilal prevario Anu, jer sam od samog starta znala da će se to desiti, a sa druge strane mi je žao što se to desilo baš mojoj Ani - rekla je Slađana pa se osvrnula na Ša i Matoru koji su sve vreme uz Anu i na sve načine pokušavali da je osveste da Bilal nije za nju:

OGLASILA SE ANINA MAMA Oštro udarila na Bilala, nije birala reči, a ovo je rekla za Matoru i Ša

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Svaka čast Nenadu i Jovani što su se po ko zna koji put pokazali kao pravi prijatelji i skrenuli joj pažnju. Meni je i te kako laknulo jer je ovo puklo, ne mogu ni da nazovem "vezom" jer je trajalo svega par dana. Samo mi je žao što će sve ovo moja ćerka preživljavati - dodala je Anina mama.

MORA DA BUDE PAMETAN Bilal se poverio Saueru da ne zna šta da radi sa Majom, on mu rekao da uključi mozak

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading