PRIZNAO DA SE LEČIO OD POLNIH BOLESTI Hit izjava Filipa Cara koja se prepričava
Printscreen

Kako su se za Maju Marinković vezali razne priče o nezaštićenim odnosima u rijalitiju, o kojima je svedočio i sam Bilal Brajlović, sad je o toj temi govorio Filip Car, koji je i sam priznao kako se lečio od polnih bolesti.

Rijaliti-šmeker Filip Car uselio se u Belu kuću treći put i odmah po ulasku u "Zadrugu 6" napravio opštu pometnju. Nakon što se predstavio zadrugarima, pozdravio se s bivšom devojkom Majom Marinković, kao da je nikada ranije nije video, a potom i s njenim sadašnjim momkom Bilalom Brajlovićem.

PRIZNAO DA SE LEČIO OD POLNIH BOLESTI Hit izjava Filipa Cara koja se prepričava

Printscreen

 

Inače, pred povratak u rijaliti Car je otkrio da s Majom više ne planira da stupa u intimne odnose jer ga ona ne zanima, te u emisiji "Amidži šou" priznao da se lečio od polnih bolesti čajem i kanestenom.

- Stalno mi pričaju o nekim sutlijašima... Neka devojka ima nešto, navodno, pa mi javljaju. Devojka iz rijalitija - pomenuo je  situaciju iz rijalitija, aludirajući na prozivke koje ovih dana upućuju Marinkovići, pa nastavio:

- Iskreno, nisam previše pazio nekada... Ali imaju neke određene kreme, čajevi, tako sam nešto koristio. Postoje ljudi koji imaju odnos s nekim koga ne poznaju uopšte, pa mogu da dobiju i upalu pluća, a ne samo polnu bolest... Zato se okupati odmah, namazati kanesten, sve što treba!

PRIZNAO DA SE LEČIO OD POLNIH BOLESTI Hit izjava Filipa Cara koja se prepričava

Printscreen

 

On je takođe pre ponovnog dolaska na imanje u Šimanovcima davao izjave o drugim zadrugarkama, koje ga, za razliku od Maje, navodno mnogo više interesuju jer planira i dalje da bude glavni baja u Beloj kući.

- Filip ima listu devojaka s kojima bi mogao da se zeza unutra. Nema u planu da se zaljubljuje, samo da igra rijaliti s njima. Jedna od njih je Aleks, koju bi očas posla mogao da skine Dejanu Dragojeviću, kao prošle godine Dalilu. S obzirom na to da je u "Zadruzi 4" već bio s njom, sada, kada je bez dečka u kući, sigurno će mu biti lak plen i neće biti teško da je opet osvoji - priča izvor blizak zadrugaru za Republiku , te potvrđuje i da mu je Milica Veselinov takođe jedna od meta, dok je i sam Car pomenuo odnos s njom neposredno pred ulazak:

- Nisam imao ništa. Čuli smo se nekoliko puta. Javnost je to saznala od Maje. Ona je nalovila neke naše poruke, i to je to, znate već Maju kako ona to!

TI SI NAJVEĆE GO*NO Marija popucala po šavovima, pa krenula da plače iz sveg glasa

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading