ANA I BILAL NE MOGU VIŠE DA KRIJU EMOCIJE Rešili da se prepuste strastima, nova ljubav na pomolu
Foto: Alo/Printscreen

Ana Spasojević razgovarala je sa Bilalom Brajlovićem ispred paba "Prijatleji" i pravdala mu se zbog prisnog druženja sa Borislavom Terzićem.

- Je l' ne osećaš ništa prema meni? - pitao je Bilal.

- Ne - smejala se Ana.

- Ne treba ništa da ti smeta, ako od nas dvoje nema ništa - govorio je Brajlović.

- Ti si neko ko je meni bio nešto, a Marko me ne zanima za tri života. Žana nije moja prijateljica, ona je neko koga sam ovde upoznala pre mesec dana, sa njom ne provodim vreme i ne sedim, a Milica sve to radi. Ona mi priča o Filipu, poslednji put na Zolinom rođendanu u ponedeljak. Tebi ne može da smeta ovaj Bora da bleji sa mnom i da me muva, ali bi mogao da smeta da to radi Rodni jer je tvoj drug - pričala je Spasojevićeva.

ANA I BILAL NE MOGU VIŠE DA KRIJU EMOCIJE Rešili da se prepuste strastima, nova ljubav na pomolu

Printscreen

 

- Ti si uvek htela da je neko direktan, pa daj mu šansu, treba da se družite. Ja ne kažem da mi to smeta. Težak je ovo razogovr - govorio je Bilal.
Pričaj kako jeste, nema potrebe da se foliraš. Kad budeš spreman za iskren razgovor, pričaćemo. Ja sam plakala, a ti si se meni kleo da nešto nisi uradio
- dodala je Ana.

- Ja se toga nisam sećao, znaš da je tako - rekao je Brajlović.

- Ja ti znam taj manipulatorski osmeh... Ja jednu rečenicu ne mogu da zaboravim kad si ustao i rekao: "Ja sam bio sa njom jer mi se bilo dosadno" - nastavila je ona.

SKANDALOZNO PONAŠANJE OCA ANĐELE ĐURIČIĆ Napao novinare zbog sramote njegove ćerke, urlao na njih i isterao ih!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading