ZORICA BRUTALNO RASKRINKALA FILIPA CARA U sve umešala Dejana i Davida Dragojevića, a onda Ana Ćurčić šokirala priznanjem!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Zorica Marković i Ana Ćurčić osamile su se u svom "šteku" u veceu hotela "Zadruga", te su tom prilikom započele razgovor o svim dešavanjima u Beloj kući.

- Sinoć sam ti rekla to, ako se slučajno nešto desi. Dva puta je ušao, ja sam se setila da meni ovde niko ništa ne može, kako vreme odmiče ja to drugačije reagujem i zaspala sam - rekla je Ana.

- Najbolje je tako ignor, da li Janko ili Marko tako stoji i priča, okreneš se na stranu. Ništa te ne dotiče i ovo ćemo sve videti kako bude dalje - rekla je Zorica.

ZORICA BRUTALNO RASKRINKALA FILIPA CARA U sve umešala Dejana i Davida Dragojevića, a onda Ana Ćurčić šokirala priznanjem!

Printscreen

 

- Daleko od mene. Da ti samo objasnim. Ja to namerno radim, ali ne treba, okej, razumem te - dodala je Ana.

- Mnogo ružnih gestova ima sa njegove strane, da se suočiš sa njim. Čak i da te sporije pomera sa mrtve tačke, a efekat je...Ne Cara i ove, zato što znaju sve, a malo je falilo, a ni od čega ne prezam - rekla je Zorica.

- Ja sam ti rekla da je on očekivao da ja tebi to neću, ne zna kakav sam ja drug. Da si ti sad najgora, ja sam sa tobom, tu nema govora. Još pazi koliko je to kao: "Kunem ti se u očev grob", ali mi je i rekao, nek ostane između nas - rekla je Ana.

- Ne treba tu da se priča, nego mi jednostavno furamo našu priču. Ti si iskusnija od mene, ali nisam ja neiskusna. Ignor i lagano, ono sinoć za Cara, ja sam srčana žena, ali je meni zaista bilo ponižavajuće da tebi jedan klinac od 30 godina priča ono - rekla je Ana.

- Meni je drago što si reagovala, ja ću isto tako, mi moramo da se branimo tu nema priča. Vidim te da sediš tu, sve ja snimam, sve mi je jasno, još i za to da te trošim - rekla je Zorica.

- Nemoj da sumnjaš ni jednog momenta da me to troši, bila sam u stanju da te sklonim, da ja tu budem, a ovamo sede na kraju stola i smeju mi se - rekla je Ana.

- Ja ću tek sa njima da se svađam - rekla je Zorica.

- E to moraš da mi kažeš, ja ću to lično shvatiti. Meni su ono nenormalne reči - rekla je Ana.

- Imam ja za njega definicije, sve sam ja smislila

- Ustvari, ovde je teška mržnja. Ajde da postavimo pitanje: "Zbog čega?". Ti i ja smo se pronašle, Bogu hvala, veruj mi da tebe nema ovde, ja ne znam šta bih - rekla je Ana.

- Da tebe nema ovde, meni bi ovde sve ovo teže išlo. Jesi bolja od kako si ušla, a bićemo još bolje. Bez obzira na sve šta god mi pričale i koliko god to mene pogađalo, razumem te, nekako me smiriš kada ovako pričamo na tu temu. Tvoja ta energija me smiruje. Ja sam srećna što sam sebi uspela da promenim, da sve što oni pričaju, najbrutalnije stvari, te etikete, na konto izgleda i ostalo. I kad sam bila najbolja pi**a, nalazili su mi mane. Mene to iznutra ne nervira, ja sam to pobedila - rekla je Zorica.

ZORICA BRUTALNO RASKRINKALA FILIPA CARA U sve umešala Dejana i Davida Dragojevića, a onda Ana Ćurčić šokirala priznanjem!

Printscreen

 

- To je ono što ja moram da pobedim - rekla je Ana.

- Šta je dobro ovde, u svakom smislu te reči, za tebe. Koliko god oni bili bezobrazni i jadni, ja sam pričala sa Mikicom, sad ću ti reći kako. Svesni su oni da su na televiziji, prelaze oni granicu, ali veruj mi da mogu još gore, kao što se mlad momak, pojeo ga je rijaliti. Vređa devojke sa kojima je bio, jezivo. Ja ću njemu reći, ima vremena, on je u prošloj sezoni ovo što je sada Anđela. On je ljubavnik, kao što je sada ova ljubavnica. Zato on podržava ovu, Dalila se sebi us**la u život. Zvezdana ne može očima da gleda. U petici, pakao dečko, Dejan Dragojević prošao, ne daj Bože nikome. Zasluženo je pobedio, skockao sebi život, alal mu ku**c. Dalila je prošla pakao, ali se na neki način snašla. Uspela je, a šta je on? On je došao ovde da bude lelem*d i mlatiku**c, da glumi mangupa ovde na baterije. Prijatelju, koji je status tvoj? Ivan je neutralan, ja kažem Mikici jutros. Ovako, ja sam došla, on rasprema sto, ja ga pozvala u pušionicu. Rekla sam mu da mi u celoj ovoj priči nije jasan, ko je on, šta hoće,. On je došao da se obnovi kao pevač, sve bi mogao sve bi znao, ali se čuva. Sa Zvezdanom gradi odnos, ne meša se. Ja mu kažem: "Šta bi bilo da se tebi ovo desilo, ne daj Bože?". Porodičan čovek ti, Miroslav Pržulj, Ivan koji ima čvrstu vezu, Miljan Vračević koji ima brak i zastupa porodično gnezdo kao otac, muž i tako dalje. Nije mi jasan Miljan, koji je tebi prijatelj, a hoće da bude i tamo dobar sa Zvezdanom. Ne može na dve stolice, to sam rekla i Mikici. Kažem mu: "Nije mi jasno, ako je to tako bilo, zašto ona lepo ne kaže? On zna nekog popadiju, ona, nemam pojma". - pričala je Zorica.

- Ja njemu nisam jasna u kom smislu - pitala je Ana.

ZORICA BRUTALNO RASKRINKALA FILIPA CARA U sve umešala Dejana i Davida Dragojevića, a onda Ana Ćurčić šokirala priznanjem!

Printscreen

 

- U smislu što nisi izašla iz priče kad je to tako bilo. Ja kažem da je nepristojno da ja sada tražim od tebe, a pogotovo za crnim stolom da priča. Ako bude htela, neka kaže. Druga stvar, da li ti znaš, to mogu da kažem, to sam dala sebi za slobodu: "Da je čovek ušao sa onom pričom o tebi? Je l' znaš da je on ostavio ženu u minusu, ne sa nulom i još uradi to? Još ona vraća 200 evra nekoj klinki koju je on je**o i da je imao ženu koja ga je izdržavala." i kažem mu: "Je l' mogla ona da uđe da se bori za hleb? Rekla je žena da je imala tri trudnoće i nije uspelo, znači radilo se i na tome i naravno da je ušla da može da se spase, misleći da će civilizovano da priča. Ona je povređena i zgažena i on joj kaže na kraju da će da joj da pola. Prase na ženu?", a on mi kaže da je zamerio...Na sve to on nju pljune. Rekla sam mu da mi je nedefinisan i da se priklanja klanu - rekla je Zorica.

- On je čovek porodičan, koji ima ženu i troje dece, to mi je nejasno - rekla je Ana.

- Ovaj koji podržava prevarene žene, on je sada u kontri. Umesto da pomogne on ovoj ženi, on isto sedi na dve stolice kao i Matora, kao i Ivan i jesu klan, istomišljenici...Kaže mi da smo ekipa ti, Neca, Peca i ja, pa počinje da mi spinuje priču na moj sukob sa Necom i Pecom. Oni su kao ljudi prišli, šta ona ima tačno, šta ima ona sa vašim svađama? Ja pričam oni i tak ekipa, to. Onda mu (Zvezdan) se pridruži Filip Car, likuje, pa mi dobaci da se ja perem od tebe. Ja mu kažem: "Molim? Ja?". Ja se sad od tebe perem, kao da si ti nešto uradila. Ja sam mu sinoć rekla, to sam zaboravila da ti kažem: "Je l' si mi ti rekao da budem uz nju?". Samo sam mu rekla, kako god hoćeš, ali sam mu rekla da će ostati deo tog klana, ali je to njegov problem - pričala je Zorica.

- Ti si rekla šta misliš, on nek radi šta hoće - rekla je Ana.

- Rekla sam mu: "Znaš li ti koliko Anu boli du*e o stranama? Ona gleda kako da preživi ovo i nastavi da živi i rekla sam mu da nas niko ne može razdvojiti, to upamti" Neka ih, neka ih, a jedva čekam pretres - rekla je Zorica.

- Pretres će da ubije - rekla je Ana.

ZORICA BRUTALNO RASKRINKALA FILIPA CARA U sve umešala Dejana i Davida Dragojevića, a onda Ana Ćurčić šokirala priznanjem!

Printscreen

 

- Kakav crni prijatelj? Ima obraza da te zove na rođendan, oni su krivi jer zloupotrebljavaju maloletno dete - rekla je Zorica.

- Njima na obraz i njoj šta je sebi dozvolila. Da ti kažem iskreno, tako malih godina, a toliko nekih osobina, nisam skoro srela...Kažem ti, ja sad baš razmišljam, sinoć sam isto to razmišljala, Miljan mi je odmah prišao da mi kaže: "Igraš tu sa Miljanom", ali kako god da pogledaš, oni nju stvartno urnišu - rekla je Ana.

- Urnisali su je od samog starta, od Marinkovića, ali ne znam zašto. Ne znam šta se desilo to sa Zvezdanom, ali nije jedina što nije za pohvalu. Onaj snimak, ona je odmah izašla sa mnom i rekla sam joj da mi ne prepričava, nego da ode kod tebe. On je iskoristio da pipa i grli pijan - rekla je Zorica.

- Muvu u letu, muvu u letu - ponavljala je Ana.

- Ovo dete isto napadaše, Anitu i onog dečka, čist kao suza - dodala je Zorica.

- Zorice, toliko žena ima koje su moja i tvoja priča, tvoja koja je bila i moja koja je sad - rekla je Ana.

- Meni je bitno da ti ozdraviš, ozdraviš i kreneš putem koji tebi treba, tvojoj deci i mami. Sa tom temom se treba ozbiljno pozabaviti, a ja sam spremna da svo svoje vreme bez trunke interesa i finansija i da ima milione da se skupe, ja bih sve tim ugroženim sve podelila - rekla je Zorica.

- To je negde moja velika želja, da sednemo i da pričamo, jer sam proživela - rekla je Ana.

- Zorica i Ana su nakon ovog razgovora sklopile dogovor da naprave agenciju koja će sarađivati sa Sigurnom kućom i koja će pomagati svim ugroženim ženama i deci.

ACA BULIĆ NE ŽELI VIŠE NIŠTA DA KRIJE I ĆUTI Otvorio dušu do srži, razvezao jezik i šokirao informacijama o Ani i Zvezdanu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading