Miljana i Ivan
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Miljana Kulić i Ivan Marinković progovorili su o svom odnosu, a tom prilikom zadrugar je objasnio o čemu je razgovarao sa Mikicom Bojanićem

Jutros si u razgovoru sa Mikicom nju nazvao šugava Miljana. Imaš li malo stida, ta šugava Miljana je majka tom detetu pet godina i omogućila je da ima sve, dok si se ti kockao, opijao i ko zna šta još radio - glasilo je pitanje.

Nisam mislio na Miljanu Kulić, nego na Miljanu Popović. Mi nismo pričali o Miljani Kulić, pričali smo o situaciji koja se juče dešavala, šta je bilo noćas i kad sam rekao za Slađu i Miljanu Popović. Ja sam rekao Miljani i Slađi da će sledeće godine da budu radodajke o kojima će isto da se priča kao o Sanji - rekao je Ivan.

Problem je nastao jer sam Sanju pitala neke stvari, a Sanja je njihova. On je mene hteo da ugasi i ućutka jer niko njihov nema pravo da napada nekog ko je njihov. Meni je to bilo sumnjivo, oni su branili i pravili se blesavi, a onda Ivan ustane i degradira - pričala je Miljana.

Ona je navijala da izađe nešto što nisu objansili ni Janjuš, ni Sanja, a ni Marko. Ona je bila ispod pokrivača sa Rodnijem, a Sanja se jako uzbudila da to objasni. Miljana, ja ne mogu tebe toliko da uvredim koliko ti samu sebe vređaš jer se sama pomeraš na pola - nastavio je Marinković.

Ne bi me iznenadilo, on je o meni pričao sve i svašta, ali ne bih zamerila i ne bih ulazila u raspravu. Smatram da ne laže i da bi rekao, a da je rekao ne bih dala tome ne značaju. Meni je drago što je prestao da pije i bolelo me je kad su ga nazivali alkoholičarem - dodala je Miljana Kulić.

Reagovao bih, ali mislim da nije mislio na nju. Ja bih reagovao jer za tebe imam milion stvari da pričam - poručio je Zola.

Ne bi imalo težinu. Ako sam rekao za Miljanu, šta bi ti meni rekao? - pitao je Marinković.

Mislim da se foliraš za neke situacije, rekao si da si se promenio, a više puta si pao kad su ti poroci u pitanju. To je kao kad bih ja svaki dan ustajao i pričao da sam dobar čovek. Ovde kad bude devojka sa kojom si pravio probleme i gađao se šoljama, besmislene priče koje prodaje u narodu da dobije aplauz od baba - pričao je Čolić.

JANJUŠ I FILIP OČI U OČI NAKON BRUTALNOG OKRŠAJA Car raskrinkao njihovu veliku tajnu iz prošlosti, a evo da li će se obračunati napolju

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Cile

14.04.2023 05:26

Ništa čudno propala pijandura je uvek bio smrad