Stanija se obratila Aneli
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Starleta Stanija Dobrojević se danas ponovo javno oglasila nakon suočavanja sa Aneli Ahmić, aktuelnom učesnicom Elite koja ju je optužila da joj je preotela partnera Asmina, a nakon njihovog razgovora nastao je opšti haos. Pomenuti Asmin Durdžić se odrekao svega što ima veze sa Ahmićevom, te podvukao sumnju da ćerka koju mu je podarila i nije zapravo njegova, a Dobrojevićeva je ponovo pred kamerama dala svoj sud o aferi koja drma rijaliti.

Stanija Dobrojević

Printscreen

 

- Opet smo u zategnutim odnosima. Ništa ne bi bilo komplikovano, da on mene nije lagao. Priznao je da je mnoge stvari skrivao od mene. Bio je galantan, došao je sa drugog kontinenta da bi me osvojio, a onda je ona došla u rijaliti. Ona se dobro pripremla pred rijalit, kako bi degradirala moje ime. Nisam bila ni svesna da sve ovo može da se desi, ali je moj potez bio hrabar i dostojanstven. Neki ljudi nisu shvatili šta sam ja uradila, ali vreme će sve pokazati. Znala sam s kakvim profilom osobe sedim na klupi. Nemam čega da se stidim. U njoj ni gram emocije prema Asminu, a o detetu ne razmišlja preterano. Njoj je samo važno da se valja s Janjušem po krevetu. Lažovi su kako Asmin, tako i ona - govorila je Stanija u emisiji "Premijera vikend specijal", a onda otkrila da je uslov za pomirenje sa Asminom, kao i način da joj dokaže emocije tako što će se povući iz komentarisanja rijalitija:

- Ako me voli, mora da izađe iz svega ovoga, a ne da se po Instagramu prepire sa njeno stranom. Neka bude da mu verujem, ali dosta prljavog veša je znela i jedna i druga strana. Mislim da je dosta toga. Može da me vidi, ali daleko odavde. Ako to ne želi, neka me zaobiđe. Danas stavljam tačku na sve ovo. On ne treba ništa više da nastavlja, a vreme će da pokaže ko je ko. Ona očajava samo zbog njegovog novca, a meni to ne treba. Imam sve u životu, samo želim normalog muškarca, nekog ko nema veze sa svim ovim. Želim srećnu porodicu, ali me je on uvukao u ovaj mulj, zajedno sa njom. Jaću izaći kao pobednik, pre ili kasnije - rekla je Stanija.

- Da li ste se čuli od petka? - upitao je Nemanja.

- Zvao me je, vrištala sam na njega. Čuli smo se dva sata. Rekla sam mu da obriše moje slike i nastavi sa svojom lakrdijom. Nas dvoje se nismo videli mesec dana. Možda to pravi veliki problem - kazala je Stanija.

@alo_portal Pljugica pred koncert Nućija i Vojaža pokazao brkove na stomaku 😂 #alo #alodnevnenovine #pljugica #koncert #fypシ ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading