Asmin i Aneli
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Asmin Durdžić nedavno je izrazio sumnju da dete koje ima sa Aneli Ahmić nije njegovo, a da identitet pravog Norinog oca još uvek nije spreman da otkrije javnosti.

Danas se u medijima pojavila informacija da se Durdžić nije pojavio na zakazanom DNK testiranju, međutim on je to demantovao. 

Kako bismo saznali više detalja o celom slučaju, stupili smo u kontakt sa Asminom koji nam je otkrio da je pokrenut sudski postupak za oduzimanje male Nore u njegovu korist. 

Asmin i Nora

Foto: privatna arhiva

 

- Pokrenuo sam sudski postupak u Austriji i Bosni, centar za socijalni rad iz Austrije radi sa bosanskim, sve ostalo je na institucijama- otkrio je Asmin za Alo!

- Ne želim da imam nikakvog dodira, ni kontakta sa porodicom Ahmić, sve ide preko advokata- priznao nam je Durdžić i otkrio da se nikada ne bi odrekao deteta:

- Nikada nisam rekao da ću se odreći deteta, već Ahmića- rekao nam je Asmin za kraj. 

Asmin je portalu Alo! dostavio dokaze koje ne smemo da objavljujemo zbog osetljivosti podataka.

Podsetimo, Stanijin bivši verenik priznao je pre nekoliko dana da bi ušao u "Elitu", ali samo na sedam dana i da za to traži 100.00 evra, a ako za ne dokaže istinu, vratio bi ceo honorar. 

 

@alo_portal Brenin sin stigao na slavlje kod Trajkovića, a njegova transformacija nije prošla neopaženo! #alo #alonovine #alodnevnenovine #foryoupage #foryou #fypシ #fypシ #fypシ゚viral #djani #lepabrena #viktorzivojinovic ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading