Asmin sa Stanijom
Foto: Alo/Foto: privatna arhiva

Bivši verenik Stanije Dobrojević, Asmin Durdžić, nije mogao više da izdrži pritisak, te je imao potrebu da se čuje i njegova strana priče.

Naime, Asmin je putem društvene mreže podelio svoju potresnu istinu:

Asmin Durdžić

Foto: Printscreen/instagram/bet_men_007_

 

- Ima li još pacijenata za ovu nedelju? I da se zna ja nikog prvi ne diram, ukaljan sam kao niko i niko nije ni hteo da čuje moju stranu priče. Stanija me zbog ovih govana ostavila, tako da ja nemam šta više da izgubim, al' kad dirate nju, onda će i betmen da vam metne. I lepo sam rekao u video intervjuu da sam sve lagao vezano za Aneli, da dođem do Stanije i sam snosim krivicu i ne razumem ove ženturače koje se danima kače za mene!! Šta hoćete više? - rekao je Asmin.

Podsetimo, Stanija je rekla da Asmin nije bio iskren u vezi, zbog čega je odlučila da ga ostavi. Sa druge strane, Asmin želi da se pomiri sa Stanijom i na sve načine pokušava da je vrati.

@alo_portal Iskrene čestitke stižu nam i od Lidije Vukićević ❤️ Hvala na lepim željama i rečima, radujemo se zajedničkim uspesima u budućnosti ❤️ #alo #alonovine #alodnevnenovine #rodjendan #lidijavukicevic #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading