Anita u nervnom rajstrojstvu
Foto: Alo/Printscreen

U toku je žurka povodom krsne slave Željka Mitrovića. Učesnici u nikad boljem raspoloženju, pevaju i uživaju u velikoj gozbi.

Da nije baš svima do slavlja pokazala je Anita Stanojlović koja se osamila u hotelu i ne može da dođe sebi od muke koja ju je snašla.

Ona se sedeći više puta uhvatila za vrat, sve vreme se tresla i držala za stomak. U jednom trenutku je i zaplakala sve vreme gledajući u daljinu.

Da li ulogom žrtve želi da privuče Matorinu pažnju kako bi joj prišla i sažalila se nad njom i da li će joj to uspeti ostaje da vidimo u nastavku...

Inače, nakon što je Matora iznela užasne stvari na račun Anitine majke Angeline i optužila je da je ljubomorna na ćerku, kao i da je samo pare zanimaju i javni život, za Alo! se oglasila i Angelina, koja je zapenila zbog Jovaninih reči.

- Šta je stekla ta Jovana, kako, na koji način, neka mi neko kaže. Toliko godina u rijalitiju, roditelji joj bolesni, kakvu kuću imaju i kako zapravo žive - brutalna je bila ona, a njenu celu izjavu pročitajte OVDE.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading