Aneli, Asmin i Stanija
Foto: Alo/Ataimages/Printscreen

Kako se već uveliko šuška i navodi, bivši partner Aneli Ahmić, Asmin Durdžić pomirio se sa starletom Stanijom Dobrojević nakon turbulentnog odnosa i njenog suočavanja u Eliti sa suparnicom, te su i dalje jedna od glavnih tema u rijalitiju.

Durdžić je nedavno odlučio da se na neko vreme povuče iz javnosti i medija, obrisao naloge na društvenim mrežama na kojima je svim silama branio svoju ljubav sa Stanijom, iznosio razne detalje i optužbe o Aneli i njenoj prošlosti, a sada je Alo! došao u posed fotografija na kojima se vidi kako je zapravo izgledao u periodu kada je stupio u vezi sa Ahmićevom.

Iako su se neki od učesnika pitali kako je Aneli mogla da bude s njim, te su iznosili razne kritike i uvrede na račun njegovog fizičkog izgleda, međutim, sudeći sada po priloženim fotografijama, bivši verenik Stanije Dobrojević je izgledao poprilično atraktivno i privlačno.

Asmin Durdžić nekada

Foto: privatna arhiva

 

Durdžić je i tada imao razne tetovaže na sebi, redovno trenirao i vodio zdrav način života, uspešno je razvijao svoj posao i biznis, te nije ni čudo što je još tada zapao Aneli za oko, a poznato je da je ona uz njega uživala u lagodnom i luksuznom životu, te da joj je i nakon raskida slao novac za nju i ćerku.

Mnogi komentarišu da Asmina zub vremena nije dotakao pa da i danas izgleda skoro identično kao pre par godina, te da je još uvek san mnogih žena, ali da ga je veza sa Aneli dosta iscrpela i umorila.

Inače, Asmin važi za poslovnog čoveka koji stoji iza određene firme u inostranstvu, u vlasništvu poseduje nekoliko skupocenih vozila i nekretnina, te ne krije da uživa u životu punim plućima i ne žali pare na razne stvari i žene.

Asmin Durdžić nekada

Foto: privatna arhiva

 

Inače, Stanija Dobrojević je nedavno javno priznala čime ju je to Asmin osvojio i zaokupirao njenu pažnju, te naglasila da je u svakom momentu bio pored nje.

- On se baš borio da uopšte dođe do mene. Kada smo se dopisivali pitao me je kada ću doći u Beograd da popijemo kafu, a ja sam mu odgovorila da sa njim kafu u Beogradu nikad neću popiti! Onda je on dobio vizu, kupio kartu i bukvalno posle par dana došao u Majami. Iznajmio je stan odmah prekoputa mog. Dole smo imala kafeteriju i tu smo svakog jutra počeli da pijemo kafu. Tako je počela naša priča - rekla je Stanija i dodala:

- Najviše me je pridobio svojom pažnjom. Ujutru dok radim jogu, on odšeta do kafeterije, kupi kafu i donese mi i ostavi pored. Takođe, odvede me kod frizera na primer i sačeka dok mi završe frizuru. Zaista je bio divan i takvim stvarima me je osvojio - ispričala je ona svojevremeno.

@alo_portal Ko je Milanu Miloševiću najzanimljiviji u Eliti?! 🤔 Da li se slažete sa njim? Pišite nam u komentarima! 👇🏻 #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ゚viral #foryou #fypシ #viral #elita #milanmilosevic ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Josipa

17.11.2023 22:41

Da je toliko trosio kako pricaju na Aneli ,ona bi sada bila ekstravagantno obucena.Ona je najskromnija od svih natjecateljki ,par trenerkica i par preglomaznih tena i par haljina, to je sva njena odjeca.Asminova strana bi trebala da prestanu da lazu na curu, da ih je iskoristila jer to bogastvo bi se vidjelo na njenoj odjeci.Ona je lijepa cura i to se ne primjeti toliko ali mi koji se bavimo modom vidimo da je preskormna.Sita posalji sestri haljine,odjecu,normalne tene ,cipele,farbu za kosu,sredstav za higijenu