Jovana Tomić
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Odnos Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore u žiži je interesovanja zbog afere crnokose starlete sa Mateom Car. No, kako se svakim danom pojavljuju novi detalji, mediji pišu da je Anita nasrnula navodno nožem na Matoru, a da se sve dogodilo nekoliko nedelja pre početka rijalitija ,,Elita". 

- Ne znam da li ste primetili, ali Matora nikako ne vređa Anitu, iako deluje utučeno i od samog početka nikad joj se nije suprostavljala. Razlog je ut ome što ona ima bukvalno strah od Anite, to zna i njena porodica. Naime, njih dve su nakon izlaska iz rijalitiaj imale jedan žestok okršaj kad je Matora us vom stilu Aniti sasula sve što ima. Ova je tada poludela zgrabila je veliki kuhinjski nož i krenula ka Matoroj - započinje izvor i dodaje:

- Zanimljivo je da je Matora ostala bez teksta, bar nam je tako pričala. nije želela da se brani, ali se ova na vreme zaustavila i nije se povredila. Od tada matora bukvalno zazire i više je ne vređa, aznate kakva je na jeziku. Kad joj nešto ne odgovara ona bi i na zadnjicu progovorila, a Aniti prećutkuje. Pa da li ste videli kako se ponašala kada je Anita pljuvala Sandru Rešić, nije smela ni da ustane i da kaže bilo šta u njenu odbranu, a nekome bi oko iskopala da joj dira prijatelja i to na pravdi boga, i da pritom iznosi laži - dodaje izvor za Skandal. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading