Asmin objavio Stanijinu fotku uz snažnu poruku
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Asmin Durdžić, bivši partner rijaliti učesnice Aneli Ahmić i sadašnji dečko Stanije Dobrojević, iznenadio je sve svoje pratioce na društvenim mrežama kada je objavio da je odlučio da uđe u takmičenje.

Naime, tom prilikom je rekao da želi za crnim stolom da se suoči sa Aneli i iznese svoju stranu priče. Svojim oglašavanjem je napravio haos na mrežama.

Sinoć sam ponudio produkciji da će me dobiti, ne na klupi, ne u studiju... Moja ponuda je da uđem na par sati, da za crnim stolom iznesem svoju stranu priče, da se sa Kanalom (Aneli) suočim pred svima i da objasnim neke stvari i začepim usta - započeo je Asmin.

- I da Đedović više nikad ne spomene ime Stanija nakon mog izlaganja!!! - poručio je Durdžić putem storija na Instagramu.

Ova vest odjeknula je u medijima, međutim, vrlo brzo nakon toga usledio je šokantan preokret, jer je Asmin odlučio da promeni ploču i povuče se ponovo sa Instagrama.

Ipak, on se samo par sati kasnije vratio i ponovo oglasio putem svog zvaničnog profila na Instagramu. 

Nakon toga usledilo je još jedno oglašavanje, a Asmin je podelio fotografiju na kojoj se vidi da je otišao u Beč gde živi i radi. U Srbiju je došao zbog Stanije

Ostaje da ispratimo da li će se on zadržati u Beču ili će ponovo ići u Ameriku sa Stanijom.

Podsetimo, proteklih dana mreže su se užarile raspravama između Asmina, Aneli i njene sestre Site. Ovo je danima bila glavna tema Elite.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading