Stanija
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Starleta Stanija Dobrojević već nekoliko meseci uživa u ljubavi sa Asminom Durdžićem, bivšim partnerom aktuelne rijaliti učesnice Aneli Ahmić. 

Stanija je juče pratiocima na Instagramu pokazala šta je dobila od Asmina na poklon za Dan zaljubljenih.

Ona se slikala pored poklona na stolu, a onda i usnimila sve detalje kako bi svi mogli da vide iznenađenje. Naime, Stanija je dobila nekoliko skupocenih "Apple" proizvoda, ruže, balone, plišanu igraču, ali i tortu sa natpisom. 

Nakon Stanije večeras se oglasio i Asmin koje je sve šokirao snimkom koji je podelio na svom storiju na društvenoj mreži Instagram. 

Želim svim Botovima i Patronima srećno Valentinovo. I naravno svima kpoji su normalni. Ova borba me je naučila da nije bitno ni ko si, ni šta si ništa, ako si sam! Želim svima od srca da se zahvalim još jednom - napisao je Asmin, a onda objasnio šok video. 

Odmah nakon toga, Durdžić je pokazao kako je Stanija njemu čestitala Dan zaljubljenih. Ona je u uskom roze kombinezonu nosila Asminovu sliku i bacila je pravo u đubre.

Ovo je verovatno još jedna njihova "fora", jer se Asmin na sve to nasmejao, sudeći po smajliju koji stoji u opisu snimka.

BONUS VIDEO:
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading