Matora odgovara na pitanje
Foto: Alo/Printscreen

U toku je emisija ''Pitanja gledalaca''. Naredno pitanje voditeljka Ivana Šopić postavila je pitanje Aniti Stanojlović.

- Da li misliš da će odnos koji imaš sa Matorom imati perpektivu? - glasilo je pitanje.

Matora odgovara na pitanje

Printscreen

 

- Ne znam, iskreno. Nadam se da ćemo uspeti da imamo dobar odnos, ali da će sve biti idealno, nisa sugurna u to - rekla je Matora.

- Sad joj više verujem nego ranije. Kvarna je, ali ipak osećam nešto. Da je ovakva bila od samog početka, bila bih sa njom. Imam odbojnost još uvek, bila sam loša prema njoj, ali ipka ne vredi da sad ulazimo u vezu. Vezujem se za njuh poslednjih dana. Kad budem izašla, onda ću joj se javiti - rekla je Matora.

Matora odgovara na pitanje

Printscreen

 

- Moram samo da se nadovežem na svoje prethodno izlaganje. Ana je žena na koju svu se svi ostrvili kao hijene. Ja ne želim da napadam u čoporu. Nisa saglasna sa svakom njenom izjavom, ali ne želim ni da joj nabijam na nos sve loše što radi. Mislim da se nije folirala i da je sve ono što joj se desilo, zaista bila njena tužna sudbina. Mislim da ni Zvezdanu samom ne bi prijalo da gleda kako sada Anu gaze ovde, zato smo se Marko i ja promenili prema njoj, iskrneo - rekla je Sanja.

OVO JE ĆERKA DARKA I ANE! Lorena je danas prava lepotica, Lazić objavio zajedničku fotografiju i otkrio kako provode vreme

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading