Lepi Mića
Foto: Alo/Printscreen

Lepi Mića svojevremeno je kupio ogromno imanje i kuću u blizini Fruške gore.

Naime, Lepi Mića rešio je da ispuni želju ćerke Sare i da realizuje njenu ideju, a kako se pisalo, radi se o jednoj velikoj investiciji.

- To je raj na zemlji! Nalazi se u jednom selu u podnožju Fruške gore, radi se o ogromnom imanju i kući staroj oko 180 godina, ali je dobro očuvana. U toku je pravna faza, a celu tu priču sam prepustio poznatom pravniku, kako bih bio miran da će sve biti u najboljem redu. Zatim će krenuti radovi, bazen, letnjikovac i sve ostalo što je potrebno za potpuno uživanje - rekao je Lepi Mića 2020. godine, pa nastavio:

- To je ideja moje ćerke, njena je priča, ja odrađujem samo neke tehničke stvari. Ali biće mesto za zajedničko uživanje - dodao je Mića, a nije mogao da sakrije svoje zadovoljstvo zbog kupovine.

"Šerif Konjević je spavao sa njegovom ženom" 

Asmin je otkrio i da li se čuo sa Aneli po njenom izlasku iz "Elite".

- Nisam se čuo s njom niti imam potreba da se sa njom čujem niti nikada više u životu želim da se čujem s tom osobom, ni sa njenom porodicom. To DNK, šta ima Mića s tim kao prvo. Verovatno je dobio zadatak, pa to mu je posao, da brani i meša se u tuđe živote. On se generalno samo meša u tuđe živote pošto verovatno svoj nema. Njemu je Šerif Konjević j**ao ženu. Nek on uradi DNK sa svojom ćerkom, da li je njegova ili Šerifova - rekao je Asmin za domaće medije.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (1)

Loading
Nada

27.07.2024 22:01

Oronula kuca kao i on - hahaha Sa tolikim stazom u Rijalitiju nije tu nista ulozio a i pre neki dan rece" idem sa prijateljem na rucak". Da se razumeno - ima li Mica zenu ili je homoseksualac kada bas nigde i niko iz komsiluka nekaze nesto o porodici Przulj ! Dali ga se boje ili ?