Anita Stanojlović
Foto: Alo/Alo/ Nikola Todorović

U toku sinoćne emisije, Lepi Mića je progovorio o odnosu Anđelove majke i Anite Tomić o kojima se mesecima unazad spekulisalo.

- Kako Mića komentariše to što Anita nije upoznala Anđelovu majku i nikad neće? - pročitao je Darko pitanje koje je postavio korisnik tvitera.

Lepi Mića

Printscreen

 

- Pa nisam ni ja upoznao šta. Anita treba da kaže nisam je upoznala i to je to. Jasno je kao dan da se Anđelova mama ne slaže sa njegovim izborom, ali se ne buni. Sa Teodorom se bunila. Ovde je sve na Anđelu, ja sam rekao Aniti da ako želi naklon Anđelove majke mora da se ponaša normalno i da ne vređa njegovu majku - rekao je Mića.

- Mićo zašto braniš neodbranjivo Anitu i Aneli? Ako ih braniš da li to znači da bi voleo i da ti je takva ćerka? - pročitao je Darko pitanje koje je postavio korisnik tvitera.

- Ja sam branio Aneli kada je napadao bivši muž, branio sam ženu koja je trudna a neko je vređa. Normalno da branim Anitu kad joj Matora kaže vraćaj šminku i sve stvari, branio sam ih kad su bile nemoćne, ali sam im hiljadu puta je*ao mater kada su kvarne - rekao je Mića.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading