Miljana i Ivan
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Javnost je u šoku nakon pomirenja Ivana Marinkovića i porodice Kulić, a sve se saznalo kada su oni sami objavili fotografije na društvenim mrežama.

Komentari se samo nižu, a mnogi ne mogu da shvate da je do pomirenja došlo nakon brutalnih reči sa obe strane.

Većini takođe nije jasno i kako su sekire zakopane, uzevši u obzir i njihov temperament, a ljudi su nemilosrni u komentarima na društvenim mrežama.

Miljana i Ivan

Foto: Printscreen/instagram

 

- "Pa nema dalje od ovoga", "Strašno", "Uvalio se neradnik da ih iscedi dok ne krene Elita", "Pametan potez Ivana Marinkovića", "Baš ga briga, nije prvi put da je pojeo go*no" - bili su samo neki od brutalnih komentara.

Ivan prelazi u Niš kod Kulića

Ivan Marinković pre nekoliko dana otkrio je da su se odnosi između njega i Miljane Kulić popravili. 

On je istakao da uskoro planira da poseti sina Željka, a otkrio je i detalje razgovora sa Miljaninom majkom, Marijom Kulić.

- Uspostavili smo kontakt, malo smo raspravili, prvenstveno Marija i ja, neke stvari. Jedan drugom smo zamerili ono što smo radili. Ona je meni negde oprostila sve to. Zapravo ona je i navijala za to da uspostavim ponovo kontakt sa Željkom, za šta sam navijao i ja i zahvalan sam joj na tome - započeo je Ivan, pa dodao:

- Uglavnom, spustili smo loptu, što je negde i logično i najpametnije. Naravno i sa Miljanom, ona je isto tu. Dogovorili smo se da odem kod njih, mislim da je najbolje rešenje da budem malo tamo, pošto Željko ide u obdanište - objasnio je Ivan Marinković za Telegraf.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading