Dušica Jakovljević
Foto: Alo/Printscreen

Voditeljka Dušica Jakovljević je otvorila dušu i priznala kako se oseća svega par sati pred otvaranje nove sezone rijalitija koji će bez sumnje oboriti sve rekorde.

- Ja se uvek trudim ne razmišljam o tome koliko je još ostalo, čak sam poslednjih dana bila poprilično mirna. Trudim se da što manje znam da bih se i sama iznenadila i tu emociju prenesem na gledaoce. Oseća se pozitivna tenzija u vazduhu, ali ja sam toliko fokusirana da jedva čekam da se našminkam u potpunosti, obučem haljinu i da mi kažu kreni u studio. Tada kreće Dušica Jakovljević, iako ne volim da pričam o sebi u trećem licu, ali čini mi se da kada stanem na veliku scenu, tada postanem svesna velike odgovornosti koju imam jer sam ja trešnjica na torti koju pravi jako mnogo ljudi. Počev od produkcije, do kolega koji rade iza kamere i nameštaju mi bubicu ili mikrofon. Kao kada gledate u dokumentarnim filmovima o nekim velikim muzičkim zvezdama kako prolaze kroz hodnik i staju na scenu ispred sto hiljada ljudi, e pa ja stajem na scenu ispred par miliona ljudi. Taj osećaj koji ljudi imaju dok gledaju, taj osećaj ja imam kada stanem na scenu.

 

Dušica Jakovljević

Printscreen

 

Dušica u toku razgovora sa domaće medije otkrila kakva će biti prema učesnicima.

- Ja sam uvek ista prema svima. Ne družim se ni sa kim, ali ih sve poštujem i uvek sam istog stava, a to je profesionalan odnos. Volim kada ponekad uđem u kuću, videćemo koliko ću sada biti angažovana za to. Moram da kažem da sam vrlo ponosna na taj odnos i poštovanje koje oni ukazuju meni, a znaju kako prolaze oni koji budu neposlušni -  priznala je Dušica i istakla da je iznenađenje sinonim za projekte Pink televizije.

- Pokazalo se do sada da je iznenađenje sinonim za sve naše projekte, tako da mi samo napredujemo i bivamo sve bolji i jači. Uvek se pitamo šta više može da se desi? Naši privatni životi su postali kompleksni i toliko nepredvidivi, a zamislite tek kada je reč o rijalitiju u kom nemate nikog svog, nemate nikog bližnjeg i trebate da pronađete sebe. Sigurna sam da će biti velikih iznenađenja, tako da svaki rijaliti nadmaši onaj prethodni i dogodi se nešto što još nije viđeno. Zbog toga ja očekujem mnogo - priznala je Jakovljevićeva za Pink.rs

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading