PEVAČ NAPADNUT U MOSTARU?! Hitno prekinut nastup Nikole Rokvića zbog opšte sigurnosti!
Alo

Nikola Rokvić se oglasio i otkrio da je prekinuo sinoć nastup u Mostaru.

Naime, pevač je na svom Instagramu naveo da je zbog opšte sigurnosti morao da prekine dugoočekivan nastup koji je danima najavljivao na toj društvenoj mreži.

PEVAČ NAPADNUT U MOSTARU?! Hitno prekinut nastup Nikole Rokvića zbog opšte sigurnosti!

Printscreen

 

- Jako mi je žao što sam sinoć morao da prekinem dugoočekivan nastup u Mostaru, na žalost zbog opšte sigurnosti morao sam da prekinem pevanje. Nadam se skorijem druženju sa mojom publikom - napisao je Rokvić na svom Instagramu.

Ja sam iz Mostara i ne mogu verovati da se ovako nešto dogodilo pogotovo Nikoli koji je ovde uvek rado viđen gost. Nadam se da grupa imbecila i budala neće pokvariti uzajamno poštovanje između većine građana Mostara i porodice Rokvić. Ne znam gde je bio nastup ali ubuduće malo bolje razmisli i nastupaj tamo gde znaš da te publika voli i iščekuje - jedan je od komentara na objavu pevača.

Pevač nije otkrio tačan razlog otkazivanja koncerta pa je neizvesno da li je pevač napadnut i o kakvom incidentu je zapravo reč.

FOTKA SA NASEROM ORIĆEM IZAZVALA JE SKANDAL! Zvezdi Granda je doživotno zabranjen ulazak u Srbiju, vređao je našu zemlju i Cecu, a evo kako danas izgleda!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading