SVAĐALI SMO SE, NISAM BIO ZA TO Dejan Dragojević konačno progovorio o problemima sa Aleksandrom Nikolić, ovo niko nije znao
Foto: Massnori Josida

Aleksandra Nikolić imala je nedavno operaciju grudi, na kojoj je zamenila silikonske implantate, a njen dečko, pobednik "Zadruge 5" Dejan Dragojević, progovorio je na tu temu.

- Teže podnosim ovu razdvojenost od Aleks nego što sam mislio da ću. I dalje se nisam čuo sa njom posle svega što joj je bilo... Izboriće se ona sa svim - rekao je Dejan Dragojević.

SVAĐALI SMO SE, NISAM BIO ZA TO Dejan Dragojević konačno progovorio o problemima sa Aleksandrom Nikolić, ovo niko nije znao

Foto: Printscreen/instagram

 

- Nisam posumnjao u njenu ljubav ni sekund. Svađali smo se pred njen ulazak u rijaliti... Nisam bio za to da uđe unutra, protivio sam se. Nju vidim kao pobednicu ove sezone "Zadruge", mislim, ona je svakako pobednica za mene - dodao je on.

UHVAĆENE NA LOKACIJI KOD BIVŠE ZADRUGARKE Ovako se Marija Kulić i Miljana spremaju za ulazak u Zadrugu 6

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Goga

21.10.2022 17:49

Obrij tu bradu Deki, molim te. Lep si decko ali brada ti nikako ne stoji. Ovo nije samo moje misljenje, veruj mi.

Kiza

27.10.2022 05:56

Ovom je podhitno potrebna struçna medicinska pomoc, liçi na divljaka, tako se i ponasa, retko odvratno stvorenje, hvala Bogu da se Dalila otarasila ove lençuge i mlakonje.

Sale

27.10.2022 06:05

Jos uvek pati za Dalilom, zadrzao njenju veru, nikad on nece preboleti nju i lagodan zivot koji je imao pored nje, ona tupava i glupava dodje ko uteha u inat Dalili.