UZEO MU ŽENU, A SAD GA VREĐA Car oštro zamerio Aleksandri jednu stvar , pa opleo po Dragojeviću "SVE NAJGORE SI POKUPILA OD DEJANA"
Pink printskrin

Filip Car otkrio je šta mu smeta u odnosu sa Aleksandrom Nikolić, a tom prilikom nije štedeo reči za njenog bivšeg dečka, Dejana Dragojevića.

-Imaš li ti pravo da bilo šta zameriš Aleksandri, konkretno prodaju cigareta? To je luksuz. Devojka ima nadogradnju skupocenu, otkad je u vezi sa tobom, nikad nema novca jer sve prokockaš i popiješ - glasilo je pitanje koje je isprovociralo Cara. 

- Ne volim prodaju cigareta, ne volim prodaju namirnica. Uvek imamo i dovoljno i previše. Naš novac je zajednički, nisam ga nikad uzeo od nje, jutros kad sam dobio na kocki sam doneo njoj. Imamo sve, nema potrebe da stvari protiv kojih se borim godinama ona radi - rekao je Car.

UZEO MU ŽENU, A SAD GA VREĐA Car oštro zamerio Aleksandri jednu stvar , pa opleo po Dragojeviću

 

 

Rekao si da je takva postala sa Dejanom - dodao je Darko.

- Pa da. U rijalitiju može sve, samo ne krađa, alavost. Ne volim koristoljubive ljude, nisam tako odgojen. Ona je stvorila sliku da je to dobro, ne. Ja sam prošle godine bio loš sa Milicom i Mensurom, pa sam im davao kad nisu imali. Ja sam tako navikao. Kad neko ovde nešto proda, to mi se gadi. I treba sutra to da zamerim Adamu, a on da kaže da to radi moja devojka - istakao je Filip.

OTKRILA ŠTA JOJ JE ZVEZDAN REKAO ZA BIVŠU ŽENU Anđela neće više da ćuti, progovorila o Slavnićevim emocijama, ANA U ŠOKU!

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading