NEDELJNI HOROSKOP Devicama loš period za ljubav, napeto i stresno za Bikove i Device, Vodolije dobijaju veći novac
Foto: Shutterstock

OVAN

Posao

Očekuje vas nedelja u kojoj možete da budete skloni nekoj napetosti i brigama na polju posla. Pred vama je period koji vam donosi neke manje promene koje bi mogle značajno da vam poremete koncepciju. Obezbedite sebe iznošenjem još jednog plana, koji može biti vrlo isplativ. Možete svakako da očekujete veoma veliki broj obaveza i da budete sigurni da ćete imati dosta planova za promene na poslu. Raspored će vam biti gust. Iako nekada poželite da dignete ruke od svega, ipak nećete moći jer vam se gomila obaveza za obavezom. Budite spremni da se detaljnije posvetite rešavanju poslovnih problema. Kako ste sebe opteretili, pokušajte da jedan ddeo obaveza prebacite na osobe kojima verujete. Sada vam sitnice na ovom polju, na neki način, mogu biti od presudnog značaja. Stoga, poželjno je da ništa ne propuštate.

Ljubav

Na ljubavnom polju tokom ove nedelje možete da budete skloni nekim konfliktima i svađama, nesuglasicama sa osobom do koje vam je stalo. Moguće je da će u vašem odnosu vladati mnogo nervoze i da generalno nećete biti zadovoljni okolnostima. Povremeno imate utisak da su se vaše emocije ohladile, nestale, izgubile i da sve manje imate bilo kakav osećaj za partnera.Razmislite da li je to vaše trenutno, prolazno stanje ili je situacija mnogo ozbiljnja. Poželjno je da porazgovarate sa partnerom, kako bi zajedno rešili problem. Ukoliko ste slobodni, tokom ove nedelje vam neće biti lako da osvojite osobu koja vam se dopada ili da sklopite neko novo ljubavno poznanstvo. Moguće je da ćete biti napeti, nervozni, nesigurni u sebe a moguća je i neka stidljivost koja kao da vas na ovom polju ograničava. Možda niste svesni svojih kvaliteta.

Zdravlje

Na polju zdravlja vas očekuje takođe prilično nepovoljan period. Možete da budete skloni brojnim tegobama i smetnjama. Imunitet će vam biti oslabljen pa ćete imati i moguće probleme vezane za viruse, prehladu, grip i tome sl. Očekuje vas faza koja može da vam donese i probleme sa upalama, bolnim stanjima, povišenom temperaturom, a takođe i probleme sa stomakom ili tegobe koje se tiču probavnog trakta. Potrudite se da više odmarate, da pijete dovoljno tečnosti kao i da budete posvećeniji tome da na polju zdravlja stvarate zdravije navike kako bi uspeli da rešite probleme koji vas muče već neko vreme. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega što vas na ovom polju brine. Najgora odluka je da ništa ne preduzmete povodom tegoba. Kako ste vrlo lenji za sebe, odlagaćete odlazak kod lekara i pored svesti da je to jedino rešenje.

Savet

Nijedan dan ne bi trebao da prođe bez crte!

BIK

Posao

Ulazite u fazu u kojoj biste lako mogli da se na neki način ulenjite i da krenete da izbegavate svoje obaveze. Očekuje vas period u kojem nećete biti zadovoljni svojom poslovnom situacijom, ali istovremeno nećete biti spremni ni da učinite mnogo toga da stvari promenite. Može da se desi i da jednostavno nemate mogućnost da stvari menjate, da vam za tako nešto nije ni pružena prilika. Moguća je pomoć oko posla od strane prijatelja, poznanika ili saradnika, pa generalno tokom ove nedelje možete da se oslonite na ljude oko sebe. Važno je da umete da prihvatite pomoć kada vam se nudi. Nemojte da budete preterano ponosni, jer sada nije vreme za to. Obaveze koje ste sami sebi nametnuli, prilično vas odvlače od glavnih poslova, koji donose veću količinu novca. Ponuđenu pomoć nemojte odbiti, jer sada nije vreme za to!

Ljubav

Na polju emocija vam se sve menja. Ova nedelja može da bude veoma važna za vaše polje ljubavi. Ako ste u vezi, ulazite u fazu idealizacije partnera, ali treba da budete oprezni, jer bi sada mogla da vam se desi i neka problematična situacija, neko razočarenje. Moguće je da ćete se u ljubavi na neki način kockati pa izgubiti. Ako tokom ove nedelje uđete u novu ljubavnu vezu, možete da očekujete da će ona biti nestabilna, ali i veoma strastvena i zanimljiva. Tokom ove faze ste vi generalno skloni tome da budete veoma nežni, romantični i da iz nekog ugla sanjalice posmatrate emotivnog partnera i stvari koje se tiču vaše veze. Moguće je da ste spremni da se žrtvujete za ljubav više nego što bi trebalo. Partner to može posmatrati vrlo hladnokrvno, kao da se vaše zalaganje podrazumeva, da je takav odnos jedino rešenje.

Zdravlje

Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem možete da budete u jednoj nestabilnoj situaciji. Bićete skloni novim zdravstvenim tegobama. Pogotovo se potrudite da vodite računa ako imate bilo kakve probleme koji su vezani za cirkulaciju, krvotok, kardiovaskularni sistem, srce itd. Neophodan je odlazak kod lekara koji bi vam dao stručne savete, kao i lekove s kojima bi ste sanirali probleme. Na tom polju su vam moguće brojne komplikacije. Važno je da u preporučenoj meri budete fizički aktivni i da radite na poboljšanju svojih navika i životnog stila koji mora da se menja da biste na polju zdravlja uspeli da ostvarite olakšanje koje vam je neophodno. Potrudite se i da dovoljno odmarate kao da unosite dovoljno tečnosti tokom ove nedelje. Slušajte savete vašeg lekara i uzimajte terapiju na vreme.

Savet

Sve je prolazno u životu.

NEDELJNI HOROSKOP Devicama loš period za ljubav, napeto i stresno za Bikove i Device, Vodolije dobijaju veći novac

Foto: Getty Images

 

BLIZANCI

Posao

Dolazi nedelja koja će za posao biti malo lakša od prethodne, no ipak ostaje velika doza ozbiljnosti u vama i može da se desi da se od vas zahteva neka veća odgovornost u narednom periodu. U ovom trenu će vam to pasti dosta teško, opterećujuće. Povedite računa ako se bavite privatnim poslom, jer vam ovaj period može biti veoma nepovoljan za nove odluke, nova ulaganja ili vam može doneti neke promene kojima vi generalno nećete biti preterano zadovoljni. Takođe, možete pogrešiti pri potpisivanju dokumenata, a greške vas u kasnijem periodu mogu skupo koštati. Pred vama je faza u kojoj ćete lakše osvajati neke sitnije i manje poslovne ciljeve nego neke veće poslovne uspehe. Naravno, priliv novca će takođe biti manji. Ne očekujte previše u narednom periodu kako se ne biste razočarali i gledajte stvari realno.

Ljubav

Moguće je veće zahlađenje u odnosu sa voljenom osobom tokom ove nedelje. Nastupa period u kojem možete da budete prilično nesigurni u svoja osećanja na ovom polju. Moguće je da ćete imati potrebu i želju da se na neko vreme odvojite jedno od drugoga ili da napravite manju pauzu, distancu. Može se dogoditi da dođete do zaključka da jedno drugom ne možete da pružite očekivano, što neminovno vodi u prekid. Nije vam povoljna nedelja ni za početak nove emotivne veze. Generalno ćete biti nezainteresovani za ljubav ili nekako hladni, otuđeni, moguće je da osobe suprotnog pola nećete ni primećivati u ovom periodu. Vama je potrebno vreme da se na neki način emotivno oporavite od dešavanja iz prošlosti koja su vas opteretila ranije. Važno je da osetite da ste spremni da uplovite u nešto novo i da sebe ne forsirate na bilo koji način.

Zdravlje

Imaćete mnogo problema sa zdravljem u narednom periodu. Veoma je naglašena osetljivost na polju zdravlja kod vas. Jako je važno za vas da posetite lekara, ako budete primetili da imate bilo kakve probleme na polju zdravlja. Potrudite se da jačate svoj imunitet sada, ali i da pazite kakvu hranu jedete, jer će vam stomak biti prilično osetljiv i bićete skloni raznim smetnjama vezanim za želudac i probavu. Pored toga, bićete skloni i problemima sa kičmom i kostima, reumom, išijasom takođe. Nepovoljna vam je ova nedelja generalno, pa se potrudite da vodite više računa o sebi. Potrudite se da ne bežite u crne misli i da svaki dan nađete dovoljno vremena da se posvetite svojim potrebama. Forsirajte izlazak sa prijateljima, u prirodu. Budite aktivniji, bavite se bilo kojim vidom rekreacije, ma to bila i svakodnevna šetnja.

Savet

Uvek treba saslušati i drugu stranu!

RAK

Posao

Očekuje vas naporna nedelja koja će vam biti prilično stresna. Moguće je da ćete imati dosta otežavajućih okolnosti i da vam neće biti lako da ostvarite bilo kakav vid stabilnosti na ovom planu. U bliskom poslovnom okruženju i sa saradnicima možete da imate lošu komunikaciju, nesporazume pa toga treba da budete svesni. Pokušajte da nađete zajedničko rešenje, kompromis. Budite svesni da neko mora da popusti, prilagodite se okolnostima. Kada je u pitanju polje poslovnih putovanja i ono vam sada nije dobro postavljeno, pa je bolje da neko vreme jednostavno mirujete u mestu. Tokom ovog perioda izbegavajte i nove poslovne sastanke i neke pregovore. Potrudite se da ne pravite velike planove i da obavljate svoje poslove u hodu. Sada nije vreme za sklapanje novih ugovora, niti za finansijsko ulaganje.

Ljubav

Na emotivnom polju vas očekuje takođe teža faza za odnos sa voljenom osobom. Imaćete utisak da pričate dva različita jezika i da se ne razumete dovoljno dobro. Pokušajte da se prilagodite jedno drugom, nađite kompromis, nemojte tvrdoglavo istrajavati u svojim zamislima. Moguće je da će vas dosta toga opterećivati tokom ovog perioda i da ćete imati utisak da svaki razgovor sa partnerom donosi još veće razočarenje u vaš život. Jako vam je teško da se izborite sa krizom koja je nastupila u vezi. Ako ste slobodni, mogla bi da postoji neka osoba koja vam se dopada ali sa njom nemate naš dobru komunikaciju ili vaš odnos može  da bude na neki način nejasan, distanciran, napet i da donose vama neke dileme, nepoverenje. Nije vam povoljna nedelja za ljubav, pa za sada nemojte očekivati previše na ovom polju.

Zdravlje

Možete da očekujete da ćete tokom ove nedelje biti skloni i nekim manjim problemima kada je u pitanju zdravlje. Generalno vas očekuje nedelja koja može da vam donese dosta nekih nestabilnosti i tegoba. Problemi sa disajnim putevima su vam jako naglašeni, pa se čuvajte moguće upale pluća, bronhitisa i ostalih sličnih komplikacija. Izbegavajte rizične okolnosti, čuvajte se zaraza, virusa, bakterija i bilo kakvih problema vezanih za grip i prehladu. Naročito u ovom periodu kada prevladava epidemija. I sinusi sada mogu da vam budu veoma osetljivi tako da je važno da maksimalno pazite i na to. Potrudite se da unosite više vitamina C, da se utopljavate, izbegavajte cigarete i alkohol, kao i gazirana pića i sve štetne supstance.Naročito izbacite iz ishrane, grickalice, brzu hranu, koju naprosto obožavate.

Savet

Iskustvo poučava!

NEDELJNI HOROSKOP Devicama loš period za ljubav, napeto i stresno za Bikove i Device, Vodolije dobijaju veći novac

Foto: Getty Images

 

LAV

Posao

Bićete i dalje veoma posvećeni svom poslu i obavezama. Tokom ove nedelje možete da očekujete da ćete dobiti i finansijsku satisfakciju za svoj rad. Pred vama je povoljna faza u kojoj ćete biti i te kako zadovoljni okolnostima na poslovnom polju. Možete da očekujete da će vam se isplatiti trud koji ste uložili. Naročito ako sarađujete sa inostranstvom. Sada možete očekivati njihovu zainteresovanost za vaše projekte, imaće želju da vas salušaju. Rezultat će biti dugoročna saradnja i odličan kvalitet usluga. Naravno, sve prati poboljšanje finansija. Ako imate bilo kakve dileme oko posla iz prethodnog perioda, sada nastupa dobra faza da ih rešite i da donesete konačne odluke. Pokazaćete da znate šta želite i da niste spremni da odstupate od svojih planova. Svojim principima i odgovornošću postavljate dobar primer ljudima oko sebe.

 

Ljubav

Kada je u pitanju ljubav, očekujete mnogo, ali i ostvarujete mnogo - konačno ćete biti zadovoljni. Moguće je da ste spremni za jednu veoma ozbiljnu vezu ili za ozbiljne odluke na polju ljubavi. Možete da očekujete da će vam odnos sa voljenom osobom postati dosta stabilniji i da ćete vas dvoje postati daleko više usmereni na zajedničke ciljeve sada nego što je to ranije bio slučaj. Partner će nastojati da zadovolji ono što od njega očekujete, a vrlo je svestan odgovornosti. Moguće je da na neki način kroz odnos sa partnerom vi potvrđujete svoj osećaj vrednosti. Pred vama je period u kojem ćete imati novo poznanstvo preko posla ako ste slobodni, ali to poznanstvo zbog okruženja za sada može da ostane na distanci i da se ne realizuje kroz ljubavnu vezu. Budite strpljivi i nemojte ništa da forsirate. Ljubav treba da se desi spontano.

Zdravlje

Tokom ovog perioda možete da budete skloni manjim problemima na polju zdravlja, koji se tiču ishrane, probave, organa za varenje, ali su mogući i problemi sa zubima, desnima i osetljivom usnom dupljom takođe. Idite na redovnu stomatološku kontrolu, kako biste uspeli da ustanovite da li postoje bilo kakvi problemi na ovom polju kod vas. Važno je da vodite računa o sebi i da budete posvećeni redovnoj i pravilnoj higijeni zuba. Ovaj period je dobar ako planirate promenu navika, zdraviji život, drugačiji režim ishrane ili ako planirate da krenete sa dijetom. Pre toga izbacite štetnu, brzu hranu. Možete da očekujete da ćete sada dosta lakše nego pre uspeti da oslabite, odnosno da se oslobodite viška kilograma. Poželjno je da u svoju svakodnevnicu ubacite i vežbe, plivanje ili bilo koji vid rekreacije.

Savet

Hrabrima pomaže sreća!

DEVICA

Posao

Nastupa vam nepovoljan period kada je u pitanju posao. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati dosta komplikacija i otežanja na ovom polju. Moguće je da ćete imati preveliki broj obaveza koje će vas opterećivati u većoj meri i da vam neće biti lako da se organizujete. Možete imati manjak energije ili da ćete na neki način biti skloni tome da gubite motivaciju i volju za bavljenje svojim poslom. Naravno, srećom, to je prolaznog karaktera, ubrzo se vraćate u normalu. Sada je važno da povedete računa o dokumentima, ugovorima, koji su važni, jer možete načiniti propust. KOnsultujte obavezno osobe kojima verujete i koji će vam pomoći da izađete iz problema. Očekuje vas nepovoljan period za donošenje novih odluka na polju posla. Potrudite se da ne mešate poslovni i privatni život i budite spremni da donosite racionalnije zaključke na ovom polju.

Ljubav

Imaćete utisak da vam teško padaju emotivne promene. Moguće je da i sami nećete biti preterano raspoloženi i da ćete osećati da unutar vas postoje velike i dublje emotivne kočnice koje vas sputavaju na vašem putu do ostvarenja sreće na ovom polju. Malo ste nesigurni u partnera, a malo i u sebe i u svoja osećanja pa i to takođe može da doprinese nestabilnoj situaciji. Moguć je osećaj melanholije ili zahlađenje odnosa. Ako ste slobodni, nije povoljan period za nova poznanstva. Moguće je da ćete imati neke probleme sa samopouzdanjem i da ćete biti malo stidljiviji nego inače. Moguće je da na vidiku i ne nalazite neku osobu koja bi vam sada bila interesantna pa ste i zato pasivniji na ljubavnom polju. Teško se zaljubljujete, teško vam neko privlači pažnju. Moguće partner mora imati kavlitete do kojih je vama stalo.

Zdravlje

Pred vama je period koji i na polju zdravlja može da vam donese nestabilnu situaciju i neke tegobe. Potrudite se da budete odgovorniji prema sebi i svom zdravlju. Važno je da povedete računa o svojim navikama, da odmarate, da se čuvate, da jačate svoj imunitet i da vodite više računa o sebi. Potrudite se da idete na redovne lekarske kontrole i da pratite stanje krvne slike kao i da uradite sve druge nalaze koji su neophodni. Izdvojite vreme da se posvetite svom zdravlju. Imaćete probleme i sa glavoboljom, sa čestim migrenama pa vas one dodatno mogu dovesti do problema. Zdravlje vam je sada generalno oslabljeno, pa se potrudite da vodite više računa i da malo smanjite naporan tempo. Zbog velikih obaveza, a manjeg posvećivanja sebi i svom zdravlju, može doći do pada imuniteta. Unosite u svoj organizam vitamine i minerale.

Savet

Treba da živiš za drugog, ako želiš da živiš za sebe.

 

VAGA

NEDELJNI HOROSKOP Devicama loš period za ljubav, napeto i stresno za Bikove i Device, Vodolije dobijaju veći novac

Foto: Getty Images

 

Posao

Napeta nedelja je pred vama. Moguće je da dosta toga na poslovnom polju kod vas neće biti onako kako ste se nadali i očekivali i da ćete zbog toga biti prilično razočarani. Imajte na umu da već naredni period donosi poboljšanje. Pred vama je faza u kojoj ćete imati utisak da vas razne obaveze pritiskaju, ali i da postoje neke stvari koje su na neki način skrivene od vas i koje ne možete tek tako lako da rešite. Potrudite se maksimalno da radite na svojoj smirenosti kada je reč o poslovnom okruženju i pokažite da ste spremni da poslušate svoju intuiciju u trenucima koji deluju rizično. Izbegavajte bilo kakve nepouzdane dogovore ili poslove koji vam izazivaju sumnju. Još manje,nemojte ulaziti u sumnjive finansijske transakcije, kao i saradnju sa sumnjivim licima, ma koliko vam ponuda, u tom momentu, bila privlačna.

Ljubav

Kada je u pitanju ljubav očekuje vas period u kojem ćete takođe biti nekako rastrzani i nesigurni. Pred vama je faza koja vam donosi prilično nepovoljne okolnosti sa voljenom osobom. Moguće je i da partner neće biti sasvim iskren prema vama po svim pitanjima i da će vam to takođe predstavljati veću kočnicu na polju emocija. Postoje neke stvari koje ne biste oprostili i plašite se šta će biti ako se zaista ispostavi da su vaše sumnje tačne. Ukoliko ste slobodni, tokom ove faze je moguć kontakt ili susret sa nekom osobom koju već poznajete, ali se vide više neki sastanci u tajnosti ili neka neobavezna ljubavna priča nego početak stabilne i ozbiljne emotivne veze koja bi trajala. Na početku možete biti zadovoljni tim odnosom. Međutim, ubrzo se menjate, vaša očekivanja su veća, a partner vam to ne može omogućiti. Sledi razočarenje.

Zdravlje

Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni nesanicama, problemima sa nervozom i sa psihom, premorom. Moguće je da ćete biti svakodnevno preopterećeni na svim poljima i da će takvo stanje uticati na vaše zdravlje na neki način u budućnosti. Pred vama je period koji može da vam donese generalnu slabost organizma, malaksalost, vrtoglavice, ali takođe i potencijalne probleme koji su vezani za krvni pritisak, koji varira. Generalno, potreban je pregled, analiza celokupnog kardiovaskularnog sistema. Očekuje vas faza koja za vaše polje zdravlja može da bude veoma rizična, pa je važno da se obratite vašem lekaru ukoliko imate bilo kakve tegobe na polju zdravlja. Potrudite se da se tokom ovog perioda maksimalno opuštate i da izbegavate stresne situacije. Važno je da mislite na sebe i na svoje zdravlje.

Savet

Izbegavajte uzaludne radnje.

 

ŠKORPIJA

Posao

Na polju posla tokom ove nedelje kod vas može da bude i preterano mirna atmosfera za vaš ukus. Moguće je da ćete imati utisak da se neke stvari odugovlače i rešavaju usporeno, pa da će vam to stvarati i manji osećaj nervoze. Trudite se da je suzbijete i da izbegnete ishitrenost u odlukama, kao i rešavanju poslova. Ipak, generalno na poslu sada ne biste trebali da imate veće probleme. Sudbina vam je naklonjena i sve ukazuje na to da možete da budete zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite. Nije povoljan period za planiranje bilo kakvih poslovnih promena, kao ni bilo kakvih važnih poteza. Ponude koje mogu biti privlačne, koje u vama mogu izazvati nećkanje, nisu onakve kakvim se čine. Ništa ne gubite! Dopustite sebi da odmorite malo. Iskoristite ovu nedelju kako bi se posvetili nekim stvarima osim posla.

Ljubav

Očekuje vas period u kojem ćete imati nova ljubavna dešavanja. Sada vam prijaju promene, željni ste dinamike. Moguće su avanture i nova poznanstva kod vas. Povoljna je faza da dobijete puno pažnje i nežnosti od partnera ako ste u vezi. Možete da očekujete da će vam voljena osoba biti privržena i da će biti nekako brižna i nežna prema vama. Očekuje vas nedelja u kojoj će vaši emotivni apetiti biti ispunjeni. Bićete zadovoljni svojom stabilnom ljubavnom situacijom. Što se tiče slobodnih Škorpija, vi možete da očekujete spontano poznanstvo koje će da se pokrene nekako opušteno, bez pritisaka i da vodi do jedne nove zanimljive veze. Iskoristite period koji vam je povoljan za emotivno polje i uživajte! Prepustite se svojim osećanjima, bez zadrške. Partner će biti oduševljen vašom reakcijom, što će vam nedvosmisleno pokazati.

Zdravlje

Možete da očekujete da ćete generalno biti zadovoljni okolnostima na polju zdravlja. Naredni period vam je dobar. Ne očekuju vas veće komplikacije ili problemi. Jedino što je naglašeno da u narednom periodu može malo više da vam smeta hladnoća, pa je zato važno da se utopljavate, dobro oblačite kao i da vodite računa o svojoj cirkulaciji koja bi takođe na neki način mogla da vam bude slaba tačka. I san vam je loš, jer je zimogrožljivost stalno prisutna. Poželjno je da odete kod lekara i da uradite neophodne analize. Potrudite se da budete spremni da tokom ove nedelje budete aktivniji nego inače i da se organizujete oko društvenog života i komunikacije sa drugim ljudima jer će vam to prijati. Bolje ste raspoloženi kada se krećete i kada ste aktivni pa se potrudite da svoje vreme organizujete dinamično.

Savet

Upoznajte samog sebe!

 

STRELAC

Posao

Moguće je da ćete tokom ove nedelje imati neke sitne izmene na polju posla. Moguće je da ćete sami biti posvećeni tome da na neki način u manjoj meri menjate svoju poslovnu organizaciju. Sudbina vam je naklonjena za nove odluke i za nova dešavanja na ovom polju. Moguće su privlačne ponude, koje ne biste tebali odbiti, jer vam mogu doneti bolju finansijsku situaciju. Važno je da vi budete dobro organizovani, metodični i spremni da se posvetite svojim obavezama maksimalno. Unapred načinite planove, pridržavajte ih se. U suštini vam je naredna nedelja povoljna pa ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme ili poteškoće. Vi imate kontrolu nad dešavanjima oko vas i u poziciji ste da donosite važne odluke. Ukoliko postoji nesigurnost, posavetujete se sa osobama od poverenja. Iskoristite mogućnosti koje vam se ukazuju na ovom polju.

Ljubav

Na ljubavnom polju ste spremni da sagledate stvari iz drugačijeg ugla, sa neke vedrije strane. Nastale su promene u vašim osećanjima prema partneru. Sada ste spremni da se potrudite maksimalno, kako biste ga zadržali pored sebe. Odnos sa voljenom osobom bi mogao da se poboljša usled vašeg pozitivnog uticaja i dobrog pristupa na stvari. Možete da očekujete da ćete imati priliku da razgovarate o zajedničkoj budućnosti i da pravite neke ozbiljnije planove na ljubavnom polju. Maksimalno se potrudite da se posvetite svojim emocijama i da uživate sa voljenom osobom sada kada za to imate priliku. Ako ste slobodni, u tom slučaju možete da očekujete novo poznanstvo u drugom delu ili krajem nedelje kada vam je horoskop više naklonjen za nove susrete. Moguće je novo poznanstvo preko posla ili na nekom javnom mestu.

Zdravlje

Tokom ove nedelje možete da očekujete da ćete imati manje probleme sa kičmom. Naredni period vam može biti malo naporan poslu, puno opterećenja, a taj stres na neki način gomilate u leđima, kostima i dolaze vam problemi vezani za napetost u leđima, mišićima i vratnom predelu tako da može biti i problema sa cirkulacijom takođe. Potrudite se da budete maksimalno okrenuti svom zdravlju. Radite vežbe razgibavanja i istezanja za leđa, posvetite se malo navikama vezanim za sport i rekreaciju. Pre toga se posavetujte obavezno sa fizijatrom, da ne biste preterali u razgibavanju. Manje invazivno, a prijalo bi Vam,je masaža. Nekada je tako malo potrebno da vam bude puno bolje. Nemojte da zanemarujete svoje zdravlje. Povedite računa i o unosu magnezijuma, kalcijuma kao i o mogućim manjim problemima sa nervnim sistemom.

Savet

Počasti menjaju ponašanje.

NEDELJNI HOROSKOP Devicama loš period za ljubav, napeto i stresno za Bikove i Device, Vodolije dobijaju veći novac

Foto: Getty Images

 

JARAC

Posao

Nedelja koja je pred vama je veoma dobro postavljena i možete da očekujete da ćete generalno biti prilagođeni okolnostima u kojima se budete našli. Možete da očekujete pozitivnu fazu za polje posla i neke dobre vesti koje dolaze do vas, koje ćete dočekati sa oduševljenjem. Vi ste sada usaglašeni sa svojim ciljevima, ambicijama i željama na poslovnom polju, okolnosti su vam naklonjene i prilično lako možete da ostvarite sve što želite po ovom pitanju. Uz dobru organizaciju, odgovornost i odlučnost koju svakodnevno pokazujete, možete da očekujete pozitivne rezultate vašeg rada. Stalno vam naviru ideje, koje mogu biti vrlo plodonosne, pa je poželjno da ih izložite osobama koje će ih prihvatiti sa oduševljenjem. Očekuje vas period koji će biti jako povoljan za vaše poslovno polje, što se reflektuje i na vaše polje zarade.

Ljubav

Na polju ljubavi vam takođe sve nekako lako ide. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite pozitivnu atmosferu u komunikaciji sa osobom do koje vam je stalo i da ćete biti zadovoljni vašim odnosom. Sudbina je na vašoj strani i sve kockice se sklapaju tako da mogu da dovedu do toga da vaš odnos postane stabilniji, emotivniji i harizmatičniji. Maksimalno se posvetite zajednici koju imate i naći ćete svoju sreću. Povoljan je period i za planiranje zajedničkog romantičnog putovanja. Izaberite neku dalju destinaciju, kako biste se potpuno osamili i bili okrenuti isključivo jedno drugom. Ako ste slobodni, mogli biste da imate zanimljiv susret sa nekom osobom koju već poznajete od ranije ili vezu na daljinu koja bi za vas mogla da bude na neki način intrigantna i interesantna. Bićete više nego zadovoljni.

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje, takođe možete da očekujete jednu prilično dobru fazu. Sudbina vam je naklonjena na svim poljima sada i pozitivna energija vlada oko vas. Možete da očekujete da ćete se tokom većeg dela ove nedelje osećati sasvim dobro i da neće biti problema sa zdravljem. Samo nemojte da preterujete sa hranom i pićem, izbegavajte alkohol kako biste mogli na duže staze da ostvarite dobro stanje vašeg organizma. Važno je da budete disciplinovani i da izbegavate poroke. Okrenite se zdravijem životnom stilu i pozitivnim navikama, zdravoj ishrani i aktivnostima koje će vas na duže staze držati zdravim i mladolikim. Izbegavajte neredovnu ishranu, brzu hranu. Povremeno uradite detoksikaciju organizma, odmah ćete se osećazi lakše. Pred vama je povoljna nedelja u kojoj nećete imati većih briga.

Savet

Govori uvek istinu!

 

VODOLIJA

Posao

Pred vama je period u kojem ćete imati sreće sa poslovima koji se tiču finansija, ekonomije i raspolaganja novcem računovodstvom, a možete da očekujete i dobru nedelju ako planirate da uzmete neki kredit, pozajmicu ili bilo šta slično. Generalno vas očekuje dobra faza kada je u pitanju vaše polje posla pa možete da budete zadovoljni, jer ćete sada videti konkretne finansijske rezultate. Tokom ovog perioda možete da imate i neke veće troškove, pa po tom pitanju treba da povedete više računa i da budete organizovaniji i obazriviji, kako ne bi postali skloni tome da se rasipate novcem koji bi kasnije mogao da vam zatreba. Možete biti iznenađeni i nekim nenadanim troškovima ili će oni biti veći od očekivanih. Stoga ne ulazite u kredite, pozajmice, jer ćete sebi natovariti bedu na vrat, iz koje ćete se teško izvući.

Ljubav

Kada je u pitanju ljubav, pred vama je faza u kojoj nećete biti preterano zadovoljni. Imate utisak da je vaš ljubavni život na neki način ušao u minus fazu i to vas poprilično brine. Moguće je da ste se nekako zatvorili u sebe i da ste postali prilično ogorčeni, koren cele te situacije se nalazi u nekim vašim emotivnim povredama iz prošlosti koje još uvek niste na pravi način preboleli i rešili. Pred vama je period koji vam donosi emotivno preispitivanje. Ako ste u vezi ili braku, odnos sa voljenom osobom može da bude poljuljan zbog problema sa nepoverenjem i ljubomorom. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati česte trzavice, ali i moguće udaljavanje od partnera. Osećate veliku dozu nezadovoljstva. Pre donošenja bilo kakve odluke, zapitajte se da li postoji rešenje, koje bi bilo najbezbolnije. Za početak, pokušajte da razovarate.

Zdravlje

Očekuje vas period koji na polju zdravlja može da vam bude solidan. Pred vama je faza u kojoj ćete biti zadovoljni svojom situacijom na polju zdravlja. Puno unutrašnje energije i snage imate u sebi. Ovo je dobra faza da poradite na svojoj kondiciji i da krenete malo više da se bavite sportom. Do sada ste bili lenji pod tom pitanju, pa je krajnje vreme da se aktivirate. Izaberite ono što vam najviše odgovara. Jako je važno da vodite računa o svojim navikama i da ne izbegavate fizičku aktivnost koja bi za vas mogla da bude prilično važan faktor u očuvanju stabilne zdravstvene situacije. Potrudite se maksimalno da se posvetite redovnim treninzima i da poradite na sebi. Kada budete u boljoj kondiciji i vaše mentalno stanje će biti bolje i generalno ćete biti motivisaniji. Važno je da se bavite sportom.

Savet

Iskustvo je najbolji učitelj.

 

RIBE

Posao

U poslovno okruženje nemir, na neki način, mogu da vam unesu poslovni saradnici. Pred vama je period u kojem ćete biti podložni uticajima okoline na neki način. Ne dozvolite da vam drugi poremeti tok misli, niti ciljeve koje ste sebi zadali. Potrudite se da ipak razgraničite svoje od tuđih problema i da povučete jasnu crtu u tome šta su vaše odgovornosti, a šta tuđe. U stanju ste da drugima dajete prioritet, stavljajući svoje ciljeve za kasnije rešavanje. Do sada ste se uvek " opekli ". Veoma je važno da budete spremni da se zauzmete za sebe i da na ovom polju ostvarite jedno dobro stanje. Možete da očekujete da će druga strana na neki način pokušati da vas poljulja. Inače vam ova nedelja nije dobra za sklapanje novih poslovnih partnerstava ili za bilo kakve važne odluke na polju posla. Sa tim pričekajte još neko vreme.

Ljubav

Očekuje vas faza u kojoj ćete biti veoma zaljubljive prirode. Već duže vreme privlaći vam pažnju osoba koju ste upoznali na poslu. Sa njegove strane takođe postoji interesovanje, pa mu morate dati podsticaj da načini prvi korak. Spremni ste za novu ljubav i nadate se lepim promenama na ovom polju. Emocije bi sada mogle da vam budu veoma važna stavka. Maksimalno ćete se potruditi da osvojite osobu koja vam se dopada i u tome ćete biti zaista uspešni u narednom periodu. Možete da očekujete da ćete imati veoma nežnu atmosferu punu iskrenih emocija. Ako ste već u vezi ili braku, odnos sa voljenom osobom može da napreduje i da iz dana u dan bude sve bolji. Sve ste spremniji za to da se jedno drugome posvetite i otvarate se jedno ka drugome u svakom smislu. Možete da očekujete povoljan period da učvrstite vašu vezu. I neke nove odluke su vam na vidiku.

Zdravlje

Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete povremeno imati manje probleme i oscilacije. Očekuje vas period koji donosi manje tegobe vezane za bubrege i donji deo leđa. Urogenitalni trakt bi sada mogao da vam bude osetljiva tačka, pa o tome povedite računa takođe. Maksimalno se potrudite da slušate savete lekara i da pratite sva uputstva stručnjaka. Potrudite se da vodite više računa o sebi, kao i da uzimate dovoljno tečnosti u vidu čajeva ili Prolom vode. Ne zanemarujte osnovne potrebe, osluškujte svoj organizam, kakve vam poruke šalje. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni i manjim promenama na koži, problemima sa iritacijama ili aknama. Mogao bi da vam se javi i dermatitis. U svakom slučaju ako primetite bilo kakve neobične simptome i pojave na koži, na vreme se javite vašem dermatologu.

Savet

Što je suđeno, pronaći će svoj put.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading