NEDELJNI HOROSKOP Blizanci čuvajte se ishitrenih odluka, pred Rakom je faza sudbinskih promena, Vodolija će morati kod lekara
Foto: Alo!

OVAN

Posao

Očekuje vas jako povoljan period u kojem ćete imati priliku da ostvarite poboljšanje poslovne situacije. Možete da očekujete da će vam se tokom ove nedelje otvoriti polje komunikacije. Novi poslovni razgovori vam mogu doneti dobre rezultate. Takođe, ako ste spremni za nova istraživanja, dogovore, pregovore, potpisivanje novih ugovora ili rešavanje bilo kakvih administrativnih pitanja- možete da očekujete da će sreća i sudbina da budu na vašoj strani. Potrudite se maksimalno da se oslanjate na svoje instinkte. Sreća na poslu vam može doći i kroz saradnju sa nekom mlađom ženskom osobom. Umete da se snađete u svakoj novonastaloj situaciji, a i da ostvarite finansijski uspeh. Ništa vas ne može iznenaditi, jer rešenje kod vas uvek postoji. Bićete uspešni u svim poslovima vezanim za trgovinu, naročito ako je saradnja vezana za inostransvo.

Ljubav

Na polju ljubavi dolazi faza u kojoj će vam i te kako cvetati ruže. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni svojim novim dešavanjima sa voljenom osobom. Posvećeni ste jedno drugome i maksimalno uživate u emocijama koje delite jedno sa drugim. Možete da očekujete da ćete biti spremni da jedno drugome date maksimum svoje pažnje i nežnosti. Osećate se dobro kada ste pored partnera i verujete u svetlu budućnost vaše veze. Ako ste slobodni, a postoji osoba koja vam se dopada sada je idealan period i da joj to pokažete. Već duže vreme razmanjujete poglede i svesni ste da je partner veoma zainteresovan. Pa, zašto se onda ne bi malo potrudili?! Vaš šarm kao i vaša originalnost sada veoma lako mogu da dođu do izražaja, pa ne biste trebali da ostanete bez inicijative. Potrudite se da osvojite svoju simpatiju i uspećete!

Zdravlje

Očekuje vas jako dobra nedelja i kada je u pitanju polje zdravlja. Tokom ove faze se osećate jako dobro u svojoj koži i zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite. Puni ste poleta i pozitivne energije. Raspoloženje vam je sjajno i osećate se na neki način podmlađeno. Pred vama je faza u kojoj ćete biti maksimalno zadovoljni svojom formom. Povoljan je period za ulepšavanje, promenu ličnog stila. Povoljan je period i za promene po pitanju konzumiranja cigareta i duvana, ukoliko ste pušač. Dolazi vreme da razmislite o tome da se ipak odreknete svog poroka. Zarad bolje i zdravije budućnosti budite spremni da menjate loše navike. Izbegavajte zadimljene, neprovetrene prostorije. Tokom ove nedelje povremeno možete biti skloni problemima sa nervozom. Razlog tome je napetost zbog poslova koje obavljate.

Savet

Ne zadržavaj ono što odlazi, ne teraj ono što dolazi.

BIK

Posao

Očekuje vas period u kojem ćete biti pretežno posvećeni vašem polju finansija. Sledi faza u kojoj ćete imati potrebu da preuzmete inicijativu na poslu. Ali oprez, jer nisu svi blagonakloni prema vašim idejama. Naravno, tu postoji i dosta zavidnosti, potrebe da se preuzme inicijative. Srećom, ne mogu da vas prate u inovacijama. Povoljan je period da ostvarite neku dodatnu zaradu, koja bi mogla da bude za vas značajna. Možete doći do nekog novca “sa strane” ili od duplog, paralelnog, honorarnog ili privremenog posla. Pred vama je period u kojem možete da postignete mnogo korisnih stvari na poslu ako se budete dovoljno aktivirali. Važno je da ne budete pasivni i da ne gubite inicijativu oko promena koje su vam potrebne. Pokažite da ste spremni da se posvetite racionalnim i praktičnim rešenjima.

Ljubav

Na polju emocija vam dolazi faza u kojoj ćete želeti promene i nova dešavanja. Spremni ste da pokažete svoju zavodljivu i vatrenu stranu. Ako imate partnera, odnos sa njim bi u narednom periodu mogao drastičnije da vam se poboljša. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti spremni da pokrenete inicijativu. Možete da očekujete da će se vaš odnos sa voljenom osobom postepeno stabilizovati i krenuti u određenom pravcu. Sve dok ste spremni da se izjasnite jasno i konkretno po pitanju svojih želja, bićete srećni i zadovoljni. Ako ste slobodni, lako ćete sada sklopiti neka nova poznanstva i bićete ispunjeni pozitivnim emocijama. Dobijate pažnju suprotnog pola i poželjno se osećate. Predlog prijatelja da odete na neko popularno mesto, prihvatićete sa zadovoljstvom i nećete pogrešiti. Na to mestu upoznajete osobu koja će odigrati značajnu ulogu u vašem životu.

Zdravlje

Očekuje vas period u kojem možete biti skloni ka dve različite vrste zdravstvenih problema. Pod jedan, možete da budete skloni čestom osećaju umora, malaksalosti kao i problemima sa niskim pritiskom. Zato je važno da osluškujete potrebe svog organizma i signale koje vam vaše telo šalje. Kada osećate da ste umorni i da ste došli do neke svoje granice, nemojte da je prelazite već nađite više vremena da se posvetite odmoru. Često zanemarujete svoje potrebe, sebe stavljate u drugi plan. Imate potrebu da kontrolišete stvari. Važno je da poštujete svoje potrebe. Druga slaba tačka tokom ove nedelje može da vam bude vezana za zdravlje zuba i desni. Potrudite se da vodite dovoljno računa o higijeni usne duplje i ako vas bilo šta muči, na vreme se posavetujte sa svojim stomatologom po tom pitanju. Ne zanemarujte svoje zdravlje.

Savet

Ako problem može da se reši, onda nema potrebe da se zbog njega brinemo. Ukoliko ne može da se reši, onda je beskorisno brinuti zbog njega.

NEDELJNI HOROSKOP Blizanci čuvajte se ishitrenih odluka, pred Rakom je faza sudbinskih promena, Vodolija će morati kod lekara

Foto: Pixabay

 

BLIZANCI

Posao

Očekuje vas nedelja u kojoj ćete imati jako veliki broj promena. Moguće je da vam neće biti ni malo lako da na poslovnom polju ostvarite svoje ambicije. Pred vama je period u kojem će vam biti teško da ostvarite stabilnost na ovom planu. Zato je važno da budete spremni da pokažete strpljenje. Ne donosite nagle odluke, okolnosti vam sada već same po sebi nisu dovoljno naklonjene. Pustite da stvari idu svojim tokom bez tvrdoglavog forsiranja. Dosta poteza sa vaše strane sada može da bude pogrešno protumačeno i zato bi bilo dobro da se potrudite da ne radite ništa što bi moglo da bude rizično, brzopleto ili nepromišljeno. Takođe, neke stavke u ugovoru, dokumentu, možete prevideti, što bi vam moglo doneti niz nevolja, poteškoća. Svoje ambicije i ideje sačuvajte za neki kasniji period, kada će vam aspekti biti znantno naklonjeniji.

Ljubav

U ljubavi ste skloni tome da menjate mišljenje iz dana u dan. Moguće je da partner često oseća da na neki način sa vama uvek ide kao po minskom polju. Vaše raspoloženje se često menja i teško je ispratiti šta i kada želite ili mislite. Očekuje vas period u kojem ćete moći da ostvarite pun potencijal veze sa voljenom osobom ako budete bili spremni da se prepustite osećanjima, a da manje racionalizujete i kalkulišete stvari. Vaše srce najbolje zna šta mu je potrebno. Oslonite se na svoju intuiciju, jer razlog vaših promena raspoloženja, može biti i strah od razočarenja. Ako ste slobodni, moguće je da ćete sada biti skloni tome da odbijate udvarače. Generalno može da vas prati loše raspoloženje ili neki vid lenjosti po pitanju novih poznanstava. Ne osećate da je sada vreme za novu ljubav, vezu.

Zdravlje

Na polju zdravlja vas takođe očekuje period koji nije baš povoljan za vas. Možete da budete u većoj meri osetljivi. Zato je važno da se pazite i da budete spremni da radite na merama prevencije, kao i da vodite računa o svom imunitetu. Pojačajte unos vitamina i minerala. Povećajte unos vode, a smanjite gazirana pića i alkohol. Posavetujte se sa vašim lekarom ako vas bilo šta muči i na vreme uradite sve redovne analize. Izbegavajte bilo kakve rizične situacije ili bilo kakve potencijalne izvore zaraze kojima bi mogli biti izloženi. Čuvajte svoje zdravlje. Ove nedelje možete da budete skloni i problemima sa migrenama, glavoboljama, kostima, tegobama vezanim za šećer, krvni pritisak kao i problemima sa krvnim sudovima i pritiskom. Naglo može doći do manjih tegoba, pa se na vreme javite vašem lekaru.

Savet

Hvalisanje je početak sramote.

RAK

Posao

Pred vama je faza sudbinskih promena. Očekuje vas period u kojem ćete oko sebe na poslu imati dešavanja koja neće biti sasvim pod vašom kontrolom. Kada karma dođe po svoje, bila ona dobra ili loša- ne možete da uradite mnogo toga. Najpametnije je da se tada primirite, da ne pokušavate pošto poto da rešite problem, jer ćete ući u još veći. Sačekajte da negativan aspekt prođe i tada će biti sve mnogo jasnije. No, dobre vesti su da su najveće šanse da u narednom periodu na pozitivan način budete nagrađeni za trud koji ste pokazali u prethodnom periodu. Tokom ove nedelje bi mogli da očekujete i neku veću pomoć iz daleka ili neke dobre vesti pomoću kojih ćete lakše i bolje moći da sagledate širu sliku dešavanja oko sebe. Sudbina je sada ipak malo više na vašoj strani, pa ovaj dobar period treba da iskoristite kako biste na poslovnom polju ostvarili neke veće planove.

Ljubav

Osećate da polako dolazite u sklad sa sopstvenim osećanjima. Kada znate šta želite, lakše vam je da to i dobijete. Vaša sigurnost sada dolazi do izražaja, pa se trudite da ne izgubite dominaciju. Partner će biti vrlo voljan da vam udovolji. Ovo je period u kojem će vaša nežna i brižna strana biti probuđena, tako da ćete biti spremni da sa voljenom osobom provedete lepe trenutke pune nežnosti i emocija. Povoljan je period da se sa partnerom zajedno na neki način zatvorite u svoj svet i da ne dopustite da bilo kakav spoljnji uticaj naruši sklad i harmoniju vaše veze. Ovo je faza kada možete da provudite u sebi i roditeljski instinkt, pa i da poželite proširenje porodice. U svakom slučaju, osećanja i njihov intezitet su sada na visokom nivou. Ako ste slobodni, očekuje vas nedelja u kojoj ćete imati prijatnu komunikaciju sa novom osobom.

Zdravlje

Povoljan je period da se posvetite oporavku. Ukoliko ste bili pod ikakvim vidom terapije, lečenja, intervencije, u narednom periodu možete da očekujete da ćete početi da uviđate pozitivne rezultate svojih napora. Očekuje vas faza u kojoj će vam biti potrebno i jako važno da napunite svoje baterije. Odmarajte, spavajte, opuštajte se. Posvetite se uživanju i relaksaciji. Uz omiljenu muziku, film il knjigu otplovite u svet mašte. To će vam prijati. Osamite se, uživajte u prirodi, čitanju, opuštanju družeći se sa bliskim osobama. Ne dozvolite da vas nevažne sitnice poremete. Važno je da u narednom periodu unosite dovoljno tečnosti kao i da se ne forsirate previše. Moguće je da ćete povremeno imati manjak energije, te i da vam preterana aktivnost neće prijati. Nemojte ove nedelje da se forsirate na bilo kom polju.

Savet

Ne gubi strpljenje, čak ni kada izgleda da je sve otišlo.

NEDELJNI HOROSKOP Blizanci čuvajte se ishitrenih odluka, pred Rakom je faza sudbinskih promena, Vodolija će morati kod lekara

Shutterstock

 

LAV

Posao

Konačno izlazite iz jednog teškog i neizvesnog perioda koji nije trajao dugo, ali je na vas mogao svakako da ostavi izvesne posledice. Iscrpljeni ste neprestanim balansiranjem u finansijama. To se odražava i na komunikaciju sa najbližim saradnicima. Konačno, pred vama je faza u kojoj polako dolazite do stabilizacije. Povoljan je momenat da ostvarite materijalno poboljšanje. Imaćete sreće po pitanju novca. Takođe, možete da očekujete i da ćete imati sreće kada je u pitanju odnos sa kolegama i saradnicima. Dobićete podršku koja vam je potrebna kako biste realizovali većinu svojih ciljeva na poslovnom polju. Možete da očekujete dobru nedelju. Stvari se ne menjaju preko noći, ali sigurnim koracima koračate ka boljem poslovno-finansijskom stanju. Važno je da istrajete i da ne sumnjate u sebe, svoje mogućnosti.

Ljubav

Na polju emocija ste sve više spremni da uplovite u neku mirnu luku. Moguće je da ste umorni od neobaveznih veza, avantura i okolnosti koje bi mogle da vam donesu nove turbulencije u život. Burno stanje na polju emocija vam više ne prija i samo želite da se bar na neko vreme skrasite pored osobe koja vam prija, koja vas privlači i sa kojom na prvom mestu imate jedan opušten, prirodan i prijateljski odnos. Povoljan je period za novo poznanstvo - ako ste slobodni. Sada biste mogli prilično lako da nađete osobu koja bi vam jako odogovarala za ozbiljnu vezu. Upoznajete je na jednom neobaveznom mestu, koji ne spada u vašu svakodnevnu rutinu. Lavovi koji su već u vezi ili braku, mogu da očekuju priliku da se odnos sa partnerom stabilizuje nakon burnog perioda svađa i inata. To ćete primiti sa radošću, ne želite i dalje neizvesnost.

Zdravlje

Očekuje vas period u kojem ćete na polju zdravlja takođe uspeti da ostvarite željeno poboljšanje. Možete da se nadate tome da ćete biti jači, stabilniji, kao i da ćete u sebi nositi veću dozu energije. Pravilna ishrana sada može da bude ključan faktor koji će pozitivno da utiče na vaše zdravlje. Važno je da vodite računa da ne dođe do viška kilograma, kao i da pazite na unos šećera. Svakako izbegavajte grickalice, kao i brzu hranu, unosite više voća i povrća. Akohol, kao i gazirana pića, takođe mogu da vam štete. Pored toga, očekuje vas faza koja vam donosi unutrašnji mir, dozu opuštenosti i životne radosti. Svoju pozitivnu energiju treba da iskoristite kako bi u njoj uživali ali i kako biste uspeli da pomognete drugima. Maksimalno se potrudite da zadržite pozitivan način razmišljanja koji će vam mnogo pomoći u životu!

Savet

I najbolji soko neće ništa uloviti, ako mu ne daju da uzleti.

DEVICA

Posao

Očekuje vas period u kojem ćete na poslovnom polju imati veći broj promena. Moguće je da će vas pratiti i određeni stresovi na ovom planu. Nije vam lako da držite sve pod kontrolom, a imate potrebu da tako bude. Ipak, ako zadržite svoju jaku volju, situacija može prilično naglo i drastično da vam se preokrene. Povoljan je period da uzmete svoju sudbinu u svoje ruke i da promenite posao. Vremenom vam postaje jasnije da ne možete da budete zadovoljni pre svega u postojećem okruženju,a od skoro niste zadovoljni ni platom. Vreme je da krenete dalje. Tokom ove nedelje lako možete da dođete do nove poslovne ponude i zaposlenja, prelaska na drugo radno mesto - ako ste imali u planu da se oko toga angažujete. Ishod situacije zavisi i od toga kako ćete se vi postaviti u datim okolnostima. Budite vrlo oprezni, ne verujte drugima.

Ljubav

Kada su u pitanju osećanja, očekuje vas period u kojem možete da budete skloni tome da negirate svoje emocije. Nije vam lako da priznate sebi ko vam se dopada. Ako ste zauzeti, može vam biti malo teže da svom partneru otvoreno pokažete sve svoje sumnje i strahove. U svakom slučaju, pred vama je izazovna nedelja. Sada bi veoma lako moglo da dođe do neke vrste udaljavanja između vas i voljene osobe. Misli o raskidu veze ili braka bi mogle često da vam prolaze kroz glavu. Ako se stvari omaknu kontroli, ovo za vas može da bude i period svađa, trzavica i teranja inata pa je važno da u tom smislu ne preterujete. Svaka priča ima dve strane i da bi ljubav opstala - potreban je kompromis. Trenutno, kao da niste spremni za njega. Razmislite da li grešite kada insistirate na svojim idejama, zahtevima.

Zdravlje

Nije vam povoljan period. Na polju zdravlja budite veoma oprezni tokom ove nedelje. Ako primetite bilo kakve probleme, simptome, neobične tegobe na vreme se javite vašem lekaru. Čak i mali znaci bolesti, mogu da pređu tokom dana u nešto mnogo više, jače, pa je poželjno d na vreme krenete sa antibioticima. Nemojte da unosite lekove na svoju ruku i potrudite se da budete odgovorni prema sebi. U narednom periodu će biti od velikog značaja za vas da se držite discipline i zdravih navika. Važno je da budete posvećeni svom zdravlju. Kičma i leđa će vam biti veoma osetljive tačke sada tako da je jako važno da vodite računa o tom delu tela. Kada se radi o zdravlju, biće vam slabe tačke vezane i za jetru, štitnu i pankreas pa budite obazrivi i ako ste već do sada imali probleme sa tim. Važno je da idete na redovne lekarske kontrole.

Savet

Kada umireš od žeđi, kasno je razmiščjati o kopanju bunara.

NEDELJNI HOROSKOP Blizanci čuvajte se ishitrenih odluka, pred Rakom je faza sudbinskih promena, Vodolija će morati kod lekara

Foto: Shutterstock

 

VAGA

Posao

Tokom narednog perioda vas očekuju pozitivne promene na poslu. Nastupa nedelja u kojoj ćete generalno biti zadvoljni okolnostima koje vam dolaze na ovom polju. Možete da se nadate dobrim vestima koje će vam doneti osećaj olakšanja. Konačno dobijate pozitivan odgovor za poslove za koje ste se zalagali. Bićete zadovoljni rezultatom. Povoljan je period da planirate promene, pokretanje nove saradnje, naročito ako se to odnosi na polje trgovine, komunikacije. Ali i da proširite svoje znanje po pitanju posla i aktvnosti na tom polju. Možete da očekujete da ćete imati dobre učitelje ili mentore koji će na pozitivan način da vam se posvete. Ovo je faza u kojoj stičete nova znanja i iskustva koja kasnije možete da upotrebite u svom poslu. Povoljan vam je period za to da poboljšate svoje sposobnosti.

Ljubav

Kada su u pitanju osećanja, ne želite da budete samo ali isto tako ne želite ni da bilo ko preterano sputava vašu slobodu. Vama sada prija veza koja bi bila bez obaveza ili neka ljubav koja bi mogla da se odigrava na daljinu. Moguće je poznanstvo ili komunikacija sa nekim ko je povezan sa inostranstvom, a ko bi mogao veoma jako da vas privuče. Spremni ste na vezu bez obaveza i potreban vam je neki odnos koji će za vas da bude neopterećujući. Ako ste u vezi ili braku, od partnera tražite da vam da više prostora i da ne ugrožava ni na jedan način vašu ličnu slobodu. Potrebno vam je da prvo pronađete sebe, kako bi na ljubavnom planu znali šta želite i ko vam prija. Partner će vas razumeti, ukoliko mu svoje potrebe saopštite na staložen način. Važno je da razgovor teče bez tenzija. Sada ste u fazi istraživanja.

Zdravlje

Na polju zdravlja vas očekuje generalno povoljan period. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima kojima ćete biti zadovoljni kada je vaše zdravlje u pitanju. U sebi nosite mnogo energije i osećate se jako dobro u svojoj koži. Svaki dan je za vas novi izazov i prilika da nešto novo naučite. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu na ovom polju biti u jako dobrom stanju. Ono o čemu biste trebali da povedete računa jeste unos alkohola sa kojim biste mogli da imate problema ukoliko budete skloni preterivanju. Generalno biste trebali da se potrudite da imate određenu granicu koju ćete povući kada su u pitanju poroci. Takođe izbacite i gazirana pića. Potrudite se da živite zdravo i da vodite računa o svojim navikama. Boravite više na vazduhu, u šetnji sa dragim osobama. Neka vam to bude svakodnevna potreba.

Savet

Ići brzo znači ići sporo bez prekidanja.

ŠKORPIJA

Posao

Naredni period vam je povoljan za posao. Možete da očekujete da ćete sada lakše rešavati probleme iz prethodnog perioda. Bićete skoncentrisani, brzo ćete obavljati poslove. Dobre vesti su te da vam se i polje finansija pozitivno pokreće, pa možete da očekujete da ćete imati sreće kada su u pitanju novi planovi vezani za ulaganja, investicije, nove poslove, nove saradnje. Moguć je pozitivan ishod i po pitanju nekog nasledstva, duga, ili bilo kakvog novca koji očekujete da stigne do vas. Povoljna vam je nedelja, u kojoj možete da budete posvećeni i bavljenju nekim duplim poslom ili dodatnim zanimanjem. Nekada imate isećaj da ste rasuti na sve strane, ali uspešno sve ipak držite pod kontrolom. Naravno, bićete zadovoljni finansijskim rezultatom, pa će vam to biti dodatni podstrek za nove poslove.

Ljubav

Moguće je da na polju ljubavi imate jako dobro stanje sa osobom do koje vam je stalo. Među vama postoje iskrena osećanja koja vas spajaju i imate utisak da vaša veza može da traje na duže staze. Povremena posesivnost i ljubomora može da vam pravi problem, ali sve dok želite da voljenoj osobi verujete i da sa njom iskreno i otvoreno o svemu razgovarate, veza može da se održi bez većih trzavica. Važno je da partnera ne opterećujete svojom posesivnošću. Moguće je i da ćete sada biti skloni tajnim vezama ili ćete jednostavno želeti da se što manje ljudi iz okoline meša u vaš odnos sa voljenom osobom. Može vam se dopasti osoba sa kojom radite, ali koja je zauzeta. Ako ste u braku ili dužoj vezi, povoljan je period da uvedete neke promene u odnos sa voljenom osobom i da malo začinite stvari ljubavnim eksperimentima.

Zdravlje

Očekuje vas period koji vam na polju zdravlja donosi dodatno jačanje, snagu i pozitivnu energiju. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni stanjem na ovom polju. Dosta toga vas je opterećivalo u prethodnim fazama, ali je sada došlo vreme da se oporavite, regenerišete kao i da dođete do pozitivnih pomaka. Svaki dan u sebi osećate sve više energije. Povoljan je period da se aktivirate oko nekih manjih promena koje se tiču svakodnevnih navika. Vežbajte redovno, sada bi vam plivanje najviše odgovaralo. Potrudite se da na adekvatan način usmeravate svoju energiju. Potrudite se da se zdravije hranite, izbegavajte brzu i masnu hranu. Unosite više voća i povrća. Ovo je i faza u kojoj emocije dosta utiču na vaše zdravlje i raspoloženje, pa kada ste u skladu sa samim sobom i sa voljenom osobom - tada se osećate najbolje!

Savet

Ljudi su zatočenici svojih mana i čuvari svojih vrlina.

NEDELJNI HOROSKOP Blizanci čuvajte se ishitrenih odluka, pred Rakom je faza sudbinskih promena, Vodolija će morati kod lekara

Foto: Printscreen/instagram

 

STRELAC

Posao

U poslovnom okruženju možete da budete skloni manjim nesporazumima. Očekuje vas period koji donosi sklonost ka tome da pravite manje greške ili da izuzimate neke detalje koji su ipak prilično bitni za vaše poslovno polje. Potrudite se da radite na boljoj koncentraciji, ali i na tome da stvari sagledavate iz nekog drugačijeg, vedrijeg ugla. Moguće je da sada jednostavno postajete skloni tome da sve gledate crno što baš i nije dobro. Rešenje za poslovne probleme koji vas opterećuju može da vam dođe preko poslovnog partnera ili preko neke osobe sa kojom sarađujete. Važno je da budete otvoreni u komunikaciji sa saradnicima. Budite spremni da sa njima podelite svoje ideje, ali i poslove. Sada nije vreme da budete sujetni, ali oprez svakako nije na odmet. Neka rešenja zadržite za sebe, jer vam nisu svi blagonakloni.

Ljubav

Na polju ljubavi vam postaje sve teže da se otvorite prema voljenoj osobi. Iako u vama postoji duboka i jaka potreba za emocijama, nekada vam jednostavno nije lako da to priznate sebi, a kamoli drugima. Često se trudite da svoje muke okrenete na šalu na sopstveni račun, ali to vam ne rešava problem. Potrudite se da budete spremni da se više posvetite sebi. Uradite ono što je do vas kako biste mogli da ostvarite bolji odnos sa voljenom osobom. Budite otvoreniji, nežniji, nemojte da uskraćujete partneru pravo da zna istinu o vašim osećanjima. Ako ste slobodni, imaćete novo poznanstvo u narednom periodu. Ostvarićete komunikaciju sa osobom koja će vam otvorenije pokazati da želi vezu sa vama. To će vam stvoriti sigurnost, pa ćete se i sami lakše otvoriti prema njemu. Potreban vam je neko u koga možete imati poverenja.

Zdravlje

Na polju zdravlja možete da budete skloni manjim tegobama u nedelji koja dolazi. Ne osećate se baš najbolje u svojoj koži i pad imuniteta bi mogao da vam se dešava s vremena na vreme. To može biti i posledica premora, jer ste se u zadnje vreme prilično forsirali. Pojačajte unos vitamina i minerala. Posavetujte se sa vašim lekarom, ako primećujete bilo kakve tegobe ili nepravilnosti na polju zdravlja. Maksimalno se potrudite da vodite računa o stvaranju zdravijih navika. Slabe tačke vam u narednom periodu mogu biti vezane za nervni sistem, ali takođe i za bubrege i sve organe koji se tiču izbacivanja tečnosti. Povedite više računa o svom zdravlju u danima koji su ispred vas. Nemojte da zanemarujete simptome koje osećate i potrudite se da budete odgovorni prema sebi. Uzimajte više vitamina i tečnosti.

Savet

Dugo putovanje uvek započinje jednim kratkim.

JARAC

Posao

Vama u narednom periodu može biti prilično teško da na polju posla ostvarite stabilnost kojoj težite. Očekuje vas period u kojem biste mogli da budete skloni nekim problemima na poslu. Svađe i neprijatnosti bi veoma često mogle da vam se dešavaju u narednom periodu i zato je važno da vodite računa i o tome kakav će biti vaš stav u odnosu sa saradnicima. Moguće je da po nekim pitanjima jednostavno ove nedelje nećete moći da isterate svoje i da će biti od ključnog značaja da pokažete da ste spremni za kompromis. Pokažite više diplomatije, u protivnom možete zapasti u nemilost od strane nadređenih, a to vam sada nije potrebno. Ako ste planirali da menjate radno mesto, onda vam ova nedelja može biti povoljna za promene. Ukazaće se šansa koju ne biste trebali da ispustite, jer ne samo da ćete biti okruženi boljim saradnicima, već ćete biti zadovoljniji i finansijama.

Ljubav

Na polju emocija vam odnos sa voljenom osobom sada veoma lako može pasti u fazu monotonije. Moguće je da vam neće biti ni malo lako da se izdignete iznad nezadovoljstva koje osećate u vezi ili braku. Očekuje vas faza koja može da vam donese manje poteškoće vezane za to da se otvorite prema partneru, a možete da budete skloni i inatu. Ukoliko u vašem braku problemi postoje od ranije, sada vam može biti pogotovo teško da sa njima sasvim izađete na kraj. Maksimalno se potrudite da na polju emocija pre svega budete iskreni prema sebi. Pokušajte da rešite probleme sa partnerom, načinite ustupke. U suprotnom, jedino rešenje je prekid. Ako ste slobodni, ova nedelja vam nije povoljna za novu ljubav. Sada je vreme da se više posvetite poslovnim aktivnostima a ljubavna sreća i zadovoljstvo će na red doći neki drugi put.

Zdravlje

Na polju zdravlja u narednom periodu možete da budete skloni novim tegobama. Nalazite se u nepovoljnoj fazi, pa biste sada trebali da pokažete da ste spremni da budete odgovorni prema svom zdravlju. Nemojte da izbegavate odlazak kod lekara ako vas bilo šta muči. Sada je vreme da odete na redovnu kontrolu i da uradite redovne nalaze. Potrudite se da na polju zdravlja na vreme reagujete ako vas bilo šta muči. Osetljive tačke su vam vezane i za probavu, stomak ali i za osetljive kosti i kičmu, kao i za nervni sistem. Promenite režim ishrane uz konsultaciju sa lekarom, nutricionistom. Važno je da ne opteretite kičmu, jer lako može doći do problema. Čuvajte se mogućih padova, lomova ili manjih nezgoda na ovom polju. Potrudite se da radite na poboljšanju koncentracije i budite oprezni prilikom učestvovanja u saobraćaju

Savet

Niko na svetu nije jači od čoveka koji zna.

NEDELJNI HOROSKOP Blizanci čuvajte se ishitrenih odluka, pred Rakom je faza sudbinskih promena, Vodolija će morati kod lekara

Foto: Shutterstock

 

VODOLIJA

Posao

Period pred vama donosi kočnice na poslovnom polju. Dosta ste i do sada čekali i pokazivali strpljenje, ali sve ukazuje na to da je neophodno da i dalje budete istrajni u svom pokazivanju strpljenja i zrelosti. Nije vreme za ishitrene odluke ili poteze koji bi u bilo kom smislu mogli da vam donesu rizike. Zato je važno da pokušate da se preusmerite na neki siguran put na poslu, pa makar taj siguran put označavao i manju zaradu. Nekada je bolje vrabac u ruci nego golub na grani. Potrudite se da sada prihvatite ograničenja koja imate i da ne preterujete sa poslovnim očekivanjima. Nije vreme da pravite ishitrene poteze. Budite smireni kada primetite da tenzije rastu, ne dozvolite sebi da uđete u otvorene sukobe. Moguće da čete imati i određene provokacije od određenim saradnika. Nemojte na to reagovati.

Ljubav

Očekuje vas period u kojem ćete na polju emocija osećati potrebu za promenama i novim dešavanjima. Kada je u pitanju ljubav u vama se budi optimizam i nada koja vodi ka novom početku. Spremni ste da se usmerite na osvajanje osobe koja vam se dopada. Polje flerta vam je dobro prikazano i sa osobom do koje vam je stalo lako ostvarujete bliskost. Možete da očekujete da ćete imati početak veze koja će biti i ozbiljnija i trajnija nego što mislite. Ako ste već u vezi ili braku, moguće je da osećate dozu nesigurnosti i da tražite neki vid potvrde emocija od strane partnera. Svakako da je najbolje da otvoreno porazgovarate, jer je vrlo moguće da partner i ne sanja o tome šta vas muči. Takođe, u narednom periodu možete da budete skloni i maštanju o deci. Romantika sa voljenom osobom se može popeti na neki viši nivo.

Zdravlje

Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem možete da budete skloni manjim problemima. Hronične tegobe će biti naglašene kod vas, a kosti će vam biti pogotovo osetljiva tačka u narednom periodu. Odlazak kod lekara bi mogao da vam omogući boljitak, uz određene lekove, naravno. Moguće je da ćete vi imati tegobe koje se tiču i bolova u glavi, ali možete da budete skloni i problemima sa visokim pritiskom. Obavezno se javite vašem lekaru ako vas muči bilo šta. Potrudite se da se tokom ovog perioda ne naprežete i nađite dovoljno vremena za odmor. Preforsirali ste se, a toga ste i bolno svesni. Povoljan je period za neki vid fizikalne terapije ako ste tako nešto imali u planu. Lagane vežbe istezanja, razgibavanja ili meditacija vam mogu prijati. Povedite računa o problemima sa reumom koji bi takođe mogli da vas prate.

Savet

Ne teži za tuđim, jer zbog pohlepe za tuđim, možeš izgubiti i ono što je tvoje.

RIBE

Posao

Očekuje vas period koji na poslovnom polju može da vam donese neku vrstu nestabilnosti, problema i nedoumica. Moguće je da niste sasvim sigurni u kom pravcu biste trebali da se okrenete sada. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati potrebu da menjate neke stvari u organizaciji svog posla- u slučaju da se bavite privatnim poslom. Moguće je da vam neke okolnosti ne odgovaraju, ali ste spremni da se prilagođavate datoj situaciji i da iz nje izvučete maksimum. Zreli ste za promene, ali vam se sada, na žalost, ne pruža takva prilika. Budite strpljivi, jer do promena svakako može doći u narednom periodu. Mogli biste da imate uspeha u porodičnom poslu ili u poslu koji se obavlja od kuće na neki način. Važno je da budete dovoljno sigurni u svoje kapacitete i sposobnosti, jer pomalo sumnjate u sebe, a nemate razloga za to.

Ljubav

Očekuje vas nedelja u kojem ćete imati potrebu da na ljubavnom polju budete otvoreni sa voljenom osobom. Ipak, može da se desi da vaša preterana iskrenost povredi partnera, iako vam to nije prvobitna namera. Budite oprezni na koji način mu saopštavate svoje misli. Naredna faza vam donosi prepreke u ljubavnoj vezi i moguće nesporazume sa voljenom osobom. Partner može sa bude sklon tome da reaguje brzopleto ili na neki način nervozno, pa može da zavlada atmosfera opšte konfuzije između vas dvoje. Moguće je da bi vam manja distanca prijala, dok oboje ne sagledate svoja osećanja i očekivanja. Ako ste u braku dolazi faza manjih pometnji ali to su stvari sa kojima možete da izađete na kraj. Slobodne Ribe mogu da očekuju šansu za novo poznanstvo krajem nedelje. Spremni ste vi na novu ljubav i vezu.

Zdravlje

Na polju zdravlja možete da imate oscilacije i nestabilno stanje tokom ove nedelje. Maksimalno se potrudite da vodite računa o navikama koje imate na polju ishrane, jer vam je sada okidač većine problema na polju zdravlja upravo ishrana. Važno je da imate redovne, uravnotežene obroke, da jedete više svežih namirnica bogatih enzimima i da izbegavate preteran unos slatkiša kao i preteran unos masne hrane. Važo je da se pridržavate preporuka nutricionista, ali i da vodite računa o unosu tečnosti. U narednom periodu biste mogli da imate probleme sa metabolizmom. Varenje vam je naglašeno kao slaba tačka. Oko bilo kakvih tegoba koja imate se na vreme posavetujte sa vašim lekarom. Ako je potrebno promenite režim ishrane. Nepravilna ishrana može da doprinese stvaranju i većih problema, koji mogu preći u hronične tegobe.

Savet

Onog ko marljivo radi, ni nebo ne može načiniti prosjakom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
SKIRPION - AUSTRIA

06.02.2022 13:10

Da,da! Na poslu meni se dopada vise osaba(Zene) takođe i zauzete 🤣🤣🙋‍♂️💋.Na nek se mesajo ljudi 🤣🤣 bas su pametni,tako da cuju kako trava raste 🤣🤣🤣🤣👅.