Želite zabavan odmor? Sa ovim znakovima Zodijaka ne treba da planirate putovanje
Foto: Shutterstock

Pa, ako verujete horoskopu, postoji 21 kombinacija znakova koji nikada, ali baš nikada ne treba da kreću zajedno na put.

Lav + Lav – do kraja putovanja će se ponašati kao divlje mačke i odmor će postati napor.

Rak + Vodolija – suprotni karakteri će im praviti stres i neće biti šanse da vide ni pola od onoga što su planirali.

Ovan + Ribe – stalno stegnuti i u iščekivanju da nešto krene naopako, nemaju dovoljno dobru međusobnu komunikaciju i to će dovesti do nezgoda (koje su prethodno predvideli, ali su ignorisali intuiciju).

Blizanci + Devica – najbolje je da svako ide za sebe, jer zajedno ne mogu da izdrže više od 2-3 dana.

Vaga + Jarac – možda će izdržati zajedničko putovanje, ali zbog sitnih navika koje će prećutkivati, posle ovoga neće želeti da se vide.

Bik + Škorpija – mogu da se podnose u malim dozama jer Bik ne voli dramu, a Škorpija živi za dramatične situacije i događaje.

Lav + Jarac – oba znaka obožavaju da dominiraju, pa zato nijednu aktivnost ne mogu da rade zajedno, a ponajmanje da putuju.

Ovan + Škorpija – oboje su skloni ispadima, neće prestajati da se raspravljaju i sva mesta će im biti klaustrofobična dok su zajedno.

Vodolija + Bik – imaju različita interesovanja, pa ne mogu da se dogovore koja mesta da posete.

Lav + Devica – velike su šanse da Lav baci Devicin raspored šetnji i poseta mestima do kraja putovanja, jer on ceni samo spontanost.

Ovan + Vodolija – Vodolije imaju kompleksan karakter koji se teško prilagođava, a to će Ovnovima biti frustrirajuće.

Blizanci + Jarac – dva znaka koja ne mogu da se dogovore oko iste destinacije, a još manje oko istih aktivnosti.

Ovan + Devica – Devica će zapasti u anksioznost i dobiće panične napade ako putuje sa Ovnom, jer se Ovnovi nikada ne pridržavaju rasporeda.

Bik + Blizanci – nepredvidivi karakteri ih mogu sprečiti u planiranju aktivnosti i dovesti ih do toga da izgovore reči zbog kojih će kasnije žaliti.

Strelac + Devica – Strelac je najlakši partner za putovanje, ali se sa Devicom nikada neće složiti oko planiranja puta jer im detaljno planiranje i „igranje na sigurno“ izazivaju nervozu.

Vodolija + Ribe – putovanje posle kojeg će im biti potreban odmor od nekoliko dana u samoći, a sve zbog tvrdoglavosti sa kojom će se suočiti.

Bik + Strelac – Bik ne izlazi iz svoje komforne zone, pa će Strelcu ovo biti užasno dosadno putovanje.

Ovan + Rak – Da biste na putovanju podneli Raka, potrebno vam je mnogo strpljenja, a Ovnovi nisu toliko strpljivi, pa lako može doći do svađe.

Blizanci + Škorpija – zbog sličnosti njihovog temperamenta nijedno putovanje ova dva znaka ne može da prođe bez svađe i izliva besa.

Lav + Bik – Za Lava, putovanja su prilika da se zabavlja, dok Bikovi imaju raspored i očekivanja koja moraju da ispune.

Škorpija + Škorpija – ubedljivo najlošija kombinacija. Putovanje na kojem će se obe Škorpije „predozirati“ od emocija i svađa.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading