anđelina džoli
profimedija
anđelina džoli

profimedija

Foto: profimedija

Kraljica Elizabeta II ima novi plan preko kojeg želi još više da se poveže sa mladima širom sveta. Putem poznatih ličnosti želi da sazna što više o problemima koji muče mlade ljude, a prva na njenoj listi koja bi joj mogla pomoći u tome je 45-godišnja holivudska glumica Anđelina Džoli.

"Kraljica preokreće svoje prioritete, pogotovo sada kada je odustala od toga da Hari i Megan rade bilo šta važno za nju, uprkos tome što joj je prethodno obećala da će preuzimati omladinske angažmane kao svoju ulogu broj jedan. Bila je impresionirana Anđelininim profesionalizmom i radom u dobrotvorne svrhe i zamolila je svoje pomoćnike da joj dogovore sastanak", rekao je neimenovani izvor za časopis Nev Idea.

anđelina džoli

profimedija

Foto: profimedija

"Anđelina je oduvek poštovala kraljicu", kaže izvor. Poznata glumica i kraljica Elizabeta prvi put su se upoznali 2014. godine kada je kraljica dodelila Džoli titulu počasne dame, a ponovni susret mogao bi izuzetno loše da se odrazi na 'odbeglu' vojvotkinju od Saseksa, 39-godišnju Megan Markl koja pokušava da biste dobili priliku da skoro godinu dana upoznate Anđelinu. Izvori bliski Markle tvrde da je Megan od trenutka kada se preselila u SAD pokušala da stupi u kontakt sa holivudskom glumicom i predloži joj ručak, ali da su njeni pozivi ostali bez odgovora.

Javna je tajna da je Megan dugi niz godina težila da bude poput Anđe , rekao je izvor za Nev Idea još u aprilu prošle godine. S druge strane, impresionirana je Anđelininom sposobnošću da kombinuje profil slavnih sa humanitarnim poduhvatima, baš kao što je to činila Meganina pokojna svekrva, princeza Dajana.

Megan Markl

Profimedia

Foto: Profimedia

"Megan toliko poštuje Anđu i sve što je postigla na ličnom i profesionalnom nivou da se to graniči sa zavišću. Iznenađena je kako je Anđelina uspela da uskladi uspešnu glumačku karijeru i odgoj šestoro dece", rekao je izvor.

"Anđelina se dugo vremena nadala da će pronaći u Los Angelesu nekoga s kim će moći dalje raditi na humanitarnim pothvatima i Megan joj je, kada je najavila preseljenje u SAD, predstavljala najbolju opciju". No izgleda kako se stvari ipak nisu odvile onako kako su obe zamislile. Anđelina je očito promenila mišljenje i umesto Megan, izabrala kraljicu.