televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Bitka za Midvej

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Bitka za Midvej

Bitka kod Midveja počela je 4. aprila 1942. godine. Bila je to odlučujuća pobeda Amerike protiv Japana za vreme Drugog svetskog rata. Tokom četvorodnevne borbe u vazduhu i na moru, brojčano nadjačana vojska Sjedinjenih Država uspela je da uništi četiri japanska nosača aviona i izgubi samo jedan svoj, Jorktaun. Japanska mornarica dotada bila je nepobediva. Uloge: Ed Skrein, Patrik Vilson, Vudi Harelson.

Megalodon

Foto: IMDB

 

 

22.20 Superstar

Megalodon

Kada se međunarodni podvodni centar, kog vode kineski naučnici, nađe na udaru nepoznate opasnosti dok na dnu Tihog okeana u Marijanskom rovu stoji uništena i onesposobljena podmornica, dr Zang Sujin, vodeći okeanograf u centru, poziva u pomoć bivšeg pomorskog kapetana i stručnog ronioca Džonsa Tejlora. Tejlor tada ulazi u avanturu koja je ravna samoubistvu. Uloge: Rubi Rouz, Džejson Stejtam, Rejn Vilson.

Tri boje: Plavo

Foto: IMDB

 

 

23.25 RTV1

Tri boje: Plavo

Žili je izgubila muža, velikog kompozitora Patrisa i ćerkicu Anu u saobraćajnoj nesreći. Ona namerava da izvrši duhovni suicid anonimnim životom u Parizu daleko od ličnih obaveza, ljubavi i žalosti. Međutim, ljudi iz njenog prethodnog života su i dalje tu. Olivije, mladi Patrisov pomoćnik, dugo je zaljubljen u Žili. Da bi je naterao da se izvuče iz svoje otuđenosti, odlučuje da dovrši koncert „Za Evropu“, delo koje je ostalo nedovršeno zbog kompozitorove smrti. Uloge: Žilijet Binoš, Beno Režen, Florans Pernel.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading