MINISTAR ODBRANE UPUTIO SAUČEŠĆE PORODICAMA STRADALIH U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI KOD UŠĆA "Neka je pokoj duši vašim najmilijima"
Foto: Tanjug/Tanjug

Ministar odbrane Bratislav Gašić uputio je telegrame saučešća porodicama Lazović i Kutlačić čiji su članovi tragično stradali u sudaru putničkog vozila i vozila Vojske Srbije kod mesta Ušće na putu Kraljevo-Raška, navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane.

"Ne postoje reči kojima bih opisao tugu zbog tragedije koja je odnela živote desetara Danijela Lazovića i njegovo troje dece. Pred strahotom te strašne istine ostajemo skamenjeni i nemi. Ja vam se obraćam, pre svega kao otac i deda, a tek onda kao ministar odbrane. U ovim teškim trenucima primite najiskrenije i najdublje saučešće u moje ime, kao i u ime svih pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije. Vaša porodica izgubila je sina i unuke. Vojska Srbije izgubila je časnog i odanog vojnika. Srbija je izgubila građane, ljude koji bi je gradili i radovali se životu u njoj. Saznanje da su se tri nevina dečija života ugasila u trenu slama srce svakom čoveku. U ovom času kada nijedna ovozemaljska uteha ne može da vam ublaži bol, molim se Gospodu da vašoj porodici podari snage da prebrodi ovu tragediju. Budite uvereni da će Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije ostati uz vas i pružiti svu moguću pomoć i podršku. Neka je pokoj duši vašim najmilijima", stoji u telegramu koji je ministar odbrane Bratislav Gašić uputio porodici desetara Danijela Lazovića, pripadnika Druge brigade Kopnene vojske.

Podsetimo, pet osoba, od kojih troje dece, stradalo je juče u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Kraljevo-Raška, kada se automobil "ford focus" sudario sa vojnim vozilom PASARS.

Od težine povreda na licu mesta su stradali D. L. (33) i njegovo troje dece, L. L. (10), L. L. (7), M. L. (1) , kao i komšinica D. K., dok se lekari i dalje bore za život majke mališana M. L. (32).

(Telegraf.rs)

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading