vracar
Foto: Printscreen/PrintSrceen

 

 Incident se ogodio na Vračaru, na Bulevaru kralja Aleksandra, kada je kako se sumnja  V.  D. (46), u hodniku zgrade u kojoj živi,  najpre jednom muškarcu oštrim predmetom naneo povredu oka, a potom svoju komšinicu udario u glavu i zatvorio se u stan.

- Policijska patrola je odmah stigla na lice mesta, gde ih je on gađao čvrstim i oštrim predmetom, a potom se zaključao u svoj stan - naveo je Dačić.

Kako je saopšteno iz MUP-a, nakon toga se uključio Pregovarački tim, a na sve pokušaje da uspostavi komunikaciju sa njim, V. D. nije odgovarao.

Posle bezuspešnih pokušaja pregovaračkog tima MUP-a da sa njim uspostavi komunikaciju, policijski službenici Interventne jedinice 92 su pokušali da uđu u stan, pri čemu ih je on napao sekirom, i tada su ga policijski službenici, upotrebom službenog oružja, sprečili u nameri da ih povredi.

Tom prilikom napadač je povređen, a dok su ga prenosili do kola Hitne pomoći, pokušao je da izvuče pištolj policajcu.

- Pregovarači su na lice mesta doveli i majku napadača, da pokuša da ga navede da progovori, ali ona u tome nije uspela - izjavio je ministar Dačić.

 

BONUS VIDEO 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Dragi

04.10.2024 14:17

To je zato što su im data sva prava kao i normalnim ljudima umesto da su kospitalizovani u psihijatrijskim ustanovama na lečenje što je bolje i za njih i okolinu