Hello Kitty Island Adventure
Foto: Printscreen/Printscreen

Radnja igre smeštena je na tropskom ostrvu, gde Hello Kitty i njeni prijatelji stižu na odmor, ali se ubrzo suočavaju sa izazovom kada se nađu zarobljeni u napuštenom parku Big Adventures Park.

Igrač kreira prilagođenog životinjskog avatara, što je prvi put moguće u igri sa Sanrio likovima.

Avantura sa Hello Kitty i prijateljima

Cilj je istražiti ostrvo i obnoviti park, dok se druži sa omiljenim Sanrio likovima kao što su Hello Kitty, My Melody, Cinnamoroll, Kuromi i drugi. Osim što istražuju kopno, vazduh i vodu, igrači mogu da kuvaju, prave predmete i uređuju svoj prostor.

Pročitajte kada Marvel's Spider-Man 2 izlazi za PC!

Hello Kitty Island Adventure

Printscreen

 

Igra se redovno ažurira sa novim sadržajem, uključujući nove likove, sezonske događaje i nove priče.

Takođe, podržava multiplayer za dva igrača, kontrolere i donosi različite izazove i dostignuća, namenjena igračima svih uzrasta (4+).

 

 

Sličnosti sa Animal Crossing-om

Mnoge karakteristike igre Hello Kitty Island Adventure podsećaju na popularnu Nintendo franšizu Animal Crossing. Igračima se pruža prilika da izgrade svoj kutak na ostrvu, sklapaju prijateljstva i učestvuju u različitim aktivnostima. Ipak, igra donosi i jedinstvene elemente kao što je uvođenje lika Big Challenges, koji se prvi put pojavljuje u nekoj Sanrio igri. U priči, on je bio zamrznut dugi niz godina, a sada se budi kako bi igračima postavio izazove.

Pored glavnih likova, igra nudi i otključavanje dodatnih prijatelja kao što su Little Twin Stars i originalni likovi poput Tophata. Igrači mogu da sakupljaju nagrade tako što fotografišu više verzija Gudetame, koje su razbacane po ostrvu, i donesu ih Pochaccu.

Reference i istorija

Zanimljivo je da je naziv Hello Kitty Island Adventure prvi put pomenut pre čak 17 godina u epizodi serije South Park pod nazivom "Make Love, Not Warcraft".

Iako se to tada odnosilo na Hello Kitty Online, developeri igre su potvrdili da ova referenca nije imala uticaja na razvoj nove igre. Takođe, ovo je prva igra u kojoj se pojavljuje koncept vožnje Pokemona i korišćenje pištolja za farbanje, što je inspirisano Splatoon serijom.

Zašto je Hello Kitty Island Adventure uzbudljiva za igrače?

Hello Kitty Island Adventure nam donosi svežinu u svet igara sa Sanrio tematikom kroz jedinstvenu kombinaciju avanture, istraživanja i interakcije sa omiljenim likovima.

Sposobnost kreiranja sopstvenog avatara i slobodno istraživanje ostrva čini ovu igru posebnom, dok će redovna ažuriranja sa novim likovima i događajima ovu igru svakako da drže zanimljivom i aktuelnom.

Fanovi serijala Animal Crossing i Stardew Valley će se lako pronaći u opuštajućem ritmu igre, dok mogućnost jahanja likova i otkrivanja tajni ostrva donosi dodatnu dozu uzbuđenja.

Igra se ističe po tome što nudi iskustvo koje može biti prilagođeno igračima svih uzrasta, od najmlađih do odraslih koji žele da se opuste u svetu Hello Kitty-ja.

Sa planiranim izdanjem za Nintendo Switch i PC, Hello Kitty Island Adventure obećava da će privući još širu publiku i pružiti priliku za novu vrstu avanture sa Sanrio prijateljima.

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading