"NIJEDAN DINAR NEĆE IĆI STRANIM UNIVERZITETIMA!" Slavica Đukić Dejanović o dolasku stranih fakulteta! 12:11 Vesti 0
CILJ JE DA DECA BUDU BOLJA, A NE GORA! Nove mere nisu tu da kazne učenike, već da poboljšaju obrazovanje! 06:00 Vesti 0
TESTOVI POD POLICIJSKOM PRATNJOM RAZVEZENI PO ŠKOLAMA Počinje mala matura, ovo je raspored polaganja 08:58 Vesti 0
NJEN PSIHIČKI BOL JE NADMAŠIO FIZIČKI! Đukić Dejanović nakon razgovora sa pretučenom nastavnicom: Uzdrmalo me, iako sam psihijatar 11:38 Vesti 0
I MINISTRI PLAČU, NEKI ZBOG EGZISTENCIJE Slavica Đukić Dejanović U RINGU odgovarala na zanimljiva pitanja (VIDEO) 20:00 Vesti 0
OGLASILA SE MINISTARKA PROSVETE: "Sve je spremno za upis dece, očekujemo 65.000 prvaka" 11:54 Vesti 0
NE MOŽE ISTO PRAVILO ZA SVAKU ŠKOLU KAD SU DOJAVE U PITANJU Ministarka objasnila kako će formirati novi Protokol 11:19 Vesti 0
SLAVICA ĐUKIĆ DEJANOVIĆ U ZAKUVAVANJU SPREMILA OMILJENU HRANU Ljubav je najbolji začin za jelo 20:00 Vesti 0
ŠTA DONOSI NOVI SET ZAKONA O PROSVETI Ocena iz vladanja ulazi u prosek, a evo šta će biti sa maturom 16:31 Vesti 0
SLAVICA ĐUKIĆ DEJANOVIĆ NOVA MINISTARKA PROSVETE Skupština prihvatila predlog premijerke 15:40 Vesti 0
SVI SE OBRAĆAJU VUČIĆU KADA IMAJU PROBLEM Đukić Dejanović za Alo! o situaciji u zemlji, bezidejnosti opozicije i skupštini koja se često pretvara u vašar (VIDEO) 20:01 Vesti 0
VUČIĆ RAZUME PROBLEME LJUDI! Alo! intervju: Porfesor dr Slavica Đukić Dejanović o političkoj situaciji u zemlji i preko potrebnom jedinstvu 06:00 Vesti 24
Alo!/Bojana Paunović ZBOG RATA SVE VIŠE DEPRESIVNIH Alo! Intervju: Slavica Đukić Dejanović o politici i uticaju mračnih prognoza na mentalno stanje nacije 08:47 Vesti 0
Promo Počela je BLIC TELEVIZIJA: Ceca kakvu Srbija nikada nije videla, tajne poznatih kod psihijatra i povratak legendarne emisije 10:35 Vip 0
Ekipa Alo! OTKRIVAMO - SRBIJA ĆE PONOVO IMATI ŽENSKU VLADU I od septembra će u Nemanjinoj biti nastavljena dominacija dama 07:00 Vesti 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0