NISU DOVOLJNI SAMO SO I VODA Za savršen pire krompir u renomiranim restoranima dodaju ovaj sastojak 10:06
OVAKO RADE U RESTORANU Napravite savršen pire krompir, kremast i bez grudvica, svi će biti oduševljeni! 13:10
KADA SE KROMPIR KUVA S KOROM? Za naše omiljeno jelo kuvari ga ne ljušte, jer zbog toga ima lepši ukus 18:30
informer/Alo.rs/J.M. ISPROBAJTE OVAJ TRIK, BIĆE NAJKREMASTIJI Ovakav pire krompir do sada sigurno niste probali 18:30 Žena 0
alo.rs/24sedam/Lj.Č. Kulinarski trikovi: Sedam sastojaka zahvaljujući kojima ćete dobiti najukusniji pire ikad 13:30 Žena 0
NAJ ŽENA.RS CEO ŽIVOT POGREŠNO SPREMATE PIRE Nikad manje prvljavih sudova, jedan korak je dovoljan kako bio gotov i preukusan 15:20
NAJ ŽENA.RS NAPRAVITE SAVRŠEN PIRE KROMPIR Jedna greška je dovoljna da celo jelo propadne, ovo je proveren način 19:04
alo.rs/krstarica/Lj.Č. Olakšajte sebi: Ovo je najbrži način za pripremu pirea od krompira 13:30 Žena 0
alo.rs/24sedam/Lj.Č. Savet iskusnih kuvara: Ako želite da napravite dobar pire krompir potrebno je da uradite jednu stvar 13:30 Žena 0
alo.rs/24sedam.rs/Lj.Č. Nećete videti grudvice! Probajte ovaj trik i napravite savršen krompir pire 10:00 Žena 0
stil.kurir.rs/alo.rs/S.Ć ODLIČNA IDEJA ZA DANAŠNJI RUČAK: Ćevapi i aromatični pire krompir sa pečurkama, prava harmonija ukusa! (VIDEO) 09:30 Žena 0
TRIK JE U JEDNOM SASTOJKU Kako napraviti savršen pire krompir bez grudvica? Na ovaj način ga još niste pripremali 14:27
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 1
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0