Grejanje tdm oventrop smart
Foto: Alo/TDM

Inovacije u termotehnici teže unapređenju i poboljšanju automatizacije kontrole sistema grejanja, što rezultira povećanom funkcionalnošću, udobnošću i smanjenjem troškova korišćenja. To je značajno za svakoga, a vaš novčanik će vam biti zahvalan.

TDM nudi Oventropov SMART sistem, koji omogućava značajne uštede, jednostavnost i praktičnost u upravljanju sistemom grejanja.

Inteligentna automatska kontrola Oventrop SMART-a omogućava lako upravljanje, dopuštajući podešavanje željene temperature u svakoj prostoriji vašeg doma jednostavno kao pripremu kafe. Bez obzira na to gde se nalazite, kod kuće ili van nje, sistem Oventrop SMART osigurava da ne plaćate visoke račune za grejanje, smanjujući troškove do 30%.

Zone grejanja

Svi volimo kad je kupatilo toplije od drugih prostorija, dok temperatura u kuhinji, zbog kuvanja, može biti niža. Svaka kuća ima specifične zahteve za podešavanje temperature.

Oventrop SMART će osigurati da temperatura u svakoj grejnoj zoni kuće bude u skladu sa namenom prostorije i željama stanara. Temperatura će se prilagođavati ne samo broju ljudi u prostoriji, već i aparatima i elektronici koja radi u tim prostorijama.

– Kuća sa nezavisno kontrolisanim zonama grejanja velika je pogodnost za korisnike i donosi značajne uštede – objašnjava Miljan Marković, predstavnik Oventropa za Srbiju.

Grejanje tdm oventrop smart

TDM

 

 

– SMART automatizacija sprečava pregrevanje ili preterano hlađenje prostorija, na primer u slučaju otvaranja prozora. Postavke grejanja možemo prilagoditi ne samo u određenom prostoru u zgradi, već i prema dobu dana ili tokom određenog vremena.

Daljinsko upravljanje

Precizna kontrola daljinskog grejanja putem interneta i odgovarajućih aplikacija velika je pogodnost za korisnike inteligentnih sistema grejanja. Iz bilo kog mesta na svetu korisnik može kontrolisati temperaturu u svom domu i prilagoditi je trenutnim potrebama stanara.

– On-line kontrolu grejanja najviše će ceniti vlasnici kuća sa velikom površinom, čije tradicionalno grejanje bez odgovarajuće kontrole dovodi do visokih računa. Inteligentna automatizacija grejanja će to izbeći – dodaje Miljan Marković.

Oventrop SMART se odlikuje jednostavnom instalacijom, radom bez smetnji, praktičnim rukovanjem i preciznošću podešavanja temperature u odabranim prostorijama, što dovodi do smanjenja troškova grejanja kuće. Pored toga, njihov sistem omogućava lak prelazak iz režima grejanja u režim hlađenja i upravljanje grejačem, poput toplotne pumpe.

Postavljanje senzora omogućava i kontrolu vlažnosti vazduha ili zatvaranje prozora koji je predugo otvoren. Brojne dodatne kontrolne funkcije, koje poseduje Oventrop sistem, čine ga energetskim efikasnim, ekološki prihvatljivim i jednostavnim za upotrebu.

Bez sumnji i problema

Korisnicima tradicionalnih grejnih sistema često smetaju oscilacije temperature zbog nedostatka odgovarajućih kontrolnih funkcija. Oventrop SMART sistem rešava taj problem prilagođavajući se dnevnim rutinama stanara i osiguravajući stabilnu i optimalnu temperaturu u svakoj prostoriji.

Oventrop SMART Control aplikacija, instalirana na mobilnom telefonu ili tabletu, pojednostavljuje upravljanje sistemom.

Korisnici imaju stalni uvid u rad sistema i mogućnost podešavanja koje će automatski funkcionisati prema njihovim rasporedima. Jednostavnim klikom mogu prilagoditi temperature, osiguravajući da se prostor zagreje tek pred dolazak stanara, čime se izbegava nepotrebno grejanje dok niko nije kod kuće.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading