Sara Šarif
Foto: Printscreen/Surrey Police via AP

Urfan Šarif je pobegao iz Velike Britanije sa svojim partnerom Beinaš Batool, bratom Fejsalom Malikom i njegovo petoro dece - dan pre nego što je policija otkrila Sarino telo u porodičnoj kući u Vokingu u Sariju. Tri odrasle osobe traže se zbog ispitivanja zbog Sarinog ubistva, što je dovelo do međunarodne potere.

Saru je na imanju 10. avgusta pronašla policija koja je primila poziv od nekoga ko je zabrinut za njeno dobro. Obdukcija nije utvrdila uzrok smrti, ali je pokazala da je Sara pretrpela "višestruke i opsežne povrede, koje su verovatno nanete tokom dužeg i dužeg vremenskog perioda", saopštila je policija Sarija.

Dok detektivi u Pakistanu pokušavaju da ih lociraju, izvori su za MailOnline rekli da su uhapsili još jednog od Sharifove braće, Imrana, jer su „ubeđeni“ da on zna gde se porodica krije. Izvori su takođe otkrili da su se Sharifovi roditelji zajedno sa drugim rođacima, koji žive u velikoj kući u gradu Dželumu u pakistanskoj provinciji Pendžab, takođe sada sakrili.

Policijski izvor je rekao: „Razgovarali smo sa Imranom i nekim od članova porodice prošle nedelje i oni su insistirali da ne znaju gde su Urfan i njegova porodica. Ali mi im ne verujemo, nema šanse da ne znaju gde je osmoro njihovih rođaka koji su došli iz Engleske. Govore nam gomilu laži.

Izvor je otkrio da je porodična kuća u Dželumu zaključana i sada prazna, a zaključana je i radnja koju oni vode i koja se nalazi pored njihovog doma.

Dodali su:

„Uspeli smo da dođemo do Imrana, ali ostatak njegove porodice je nestao. Oni očigledno imaju šta da kriju. Jednog od njih smo uhvatili i ispitivaćemo ga dok nam ne kaže istinu.'

Prošle nedelje, Imran je ekskluzivno rekao za MailOnline da je gospodin Šarif posetio porodičnu kuću nakon što je stigao u Pakistan 9. avgusta, ali da je došao sam i da ga od tada nisu videli. Rekao je:

„Nakon što je stigao u Pakistan, došao je kod nas i odmah nestao. Nije doveo svoju porodicu u naš dom. Neki ljudi kažu da se krije negde u Dželumu u iznajmljenoj kući, ali drugi su rekli da je možda otišao u Mirpur gde žive njegovi zakoni.' On je dodao: „Policija je dva puta upala u našu kuću tokom prošle nedelje i slikala Urfana i druge članove porodice. Upozoreni smo da odmah po saznanju gde se on nalazi obavestimo policiju.'

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading