JEDVA ČEKAJU: Milović tražio od Spajića da se na narednoj sednici uvrsti rasprava o skraćenju mandata Skupštini
Foto: Youtube/Printscreen

Kako "CdM" saznaje, Milović je na današnjoj sjednici Vlade, to obrazložio time da bi se na taj način preko vanrednih parlamentarnih izbora došlo do evropske, stabilne i pouzdane vlade i parlamentarne većine koja je nesporno evropska i državotvorna.

Navodno Milović je kazao premijeru da mu je visoki funkcioner PES rekao da je Rezolucija o Jasenovcu trebala Spajićevom političkom partneru kao kiseonik nakon Rezolucije o genocidu u Srebrenici, ali i da je drugi partner ucenio njega i PES padom Vlade.

Prema saznanjima "CdM-a" Milović je Spajiću kazao da Crnu Goru ne sme da vodi ucenjeni čovek, niti ucenjena partija, niti dve nesinhronizovane politike.

Ministar pravde je, kako "CdM" saznaje, premijeru kazao da ga je u maju iz Amerike upozorio da je najavljena Rezolucija o Jasenovcu brzoplet i antidržavni potez, te da zbog toga Crna Gora može samo da trpi posledice.

Milović je, navodno, Spajića optužio da njegovu trgovinu foteljama plaćaju Crna Gora i njen evropski put.

Milović je, kako "CdM" saznaje, upozorio da Hrvatska kao članica EU sprema mere protiv Crne Gore, a da se ostale članice EU spremaju na evropsku solidarnost sa njom.

Milović je, kaže izvor "CdM-a", poručio da je nakon svih dešavanja Cena Gora stavljena u režim tihe izolacije.

Bonus video:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading