Volodomir Zelenski
Foto: Alo/Printscreen

"Danas je bio izveštaj vrhovnog komandanta Sirskog. Radilo se o frontu. Radilo se o našim pravcima. Radilo se o Kurskoj operaciji. Mi branimo svoje pozicije", rekao je predsednim Ukrajine.

"Održan je sastanak u vezi sa radom železnice u Ukrajini. Zahvalan sam svima koji rade za kompaniju. Upravo sada, Ukrzaliznica drži našu zemlju u mnogim aspektima", rekao je Zelenski.

 

 

 

"Danas je i zamenik premijera Fedorov podneo izveštaj – imamo dobre rezultate. A to je ono što je najvažnije za Ukrajinu – da imamo dnevne, nedeljne rezultate za našu državu i narod. Imajući stalnu novu podršku za našu odbranu. I imati više mogućnosti za približavanje mira. Ukrajina mora da bude lider u svakoj situaciji – nudi rešenja, predlaže puteve i usmerava rad tako da svaki partner ima koristi od saradnje sa Ukrajinom", istakao je Zelenski.

BONUS VIDEO

@alo_portal Da možete da jedete samo jednu hranu do kraja života, šta biste izabrali? #alo #alodnevnenovine #fypシ゚ #fypシ゚viraltiktok #fypシ゚viral #viralvideo ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading