gastoz
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

U toku emisije "Pitanja gledalaca" jedno od pitanja bilo je za Nenada Aleksića Ša, nakon čega su ukućani ušli u malo dužu debatu.

Glavna tema rasprave bilo je nedavno završeno druženje Anđele Đuričić i Nenada Marinkovića Gastoza.

- Tvrdiš da si Gastozov prijatelj. Šta to njemu fali, pa Anđela ne može da se zaljubi u njega? - glasilo je pitanje.

gastoz

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Nisam to rekao, mislim da ona voli samo sebe. Gledaoci znaju šta mislim o Galetu, da se ne ponavljam, ali mislim da nije njen tip. Ne voli romantiku, voli grublje momke i bezobraznije. Fin pristup je lep, ali nju to ne radi. Oni nisu ni ušli u vezu, a ona već kreće sa svađama. Mislim da u ovo nije ušla iskrena i stojim pri svojim rečima. Ne znam šta treba da se desi da promenim mišljenje - govorio je Ša.

- Ne mogu da se složim. Po mom mišljenju, nakon svih razgovora ona je baš taj tip, zato se i sklonila. Sad kad smo kod Anđele i Ša, sad mi je drago što se nikad nisam mešao tokom njihovih svađa, zadržao sam druga i dobar odnos sa njom - pričao je Gastoz.

- Zašto se sad pereš bez potrebe? Vi ste prijatelji, a mi smo u osnovnoj komunikaciji - dobacila je Anđela.

- E onda ni nemamo komunikaciju - odbrusio je Marinković.

gastoz

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ne želim da ti dajem lažnu nadu. Pošto samo mene ističeš, mene stavljaš u problem. Sutra da dođeš sa limunadom, ne bih je uzmela. Ako neko nešto od mene prihvati, a dopada mi se, smatrala bih da mi daje nadu i da želi komunikaciju sa mnom - rekla je Anđela.

- Anđela, ne sviđa mi se tvoj stav. Ako ćemo lepo, lepo ćemo. Ne zavisim od tvog dobar dan. Ne treba ja tebe u svoje 32 godine da pitam da mi objasnš šta je osnovna komunikacija. Pričamo isti jezik, a toliko se ne razumemo. Opusti se malo i ništa neće da ti škodi. Neću da ti namećem ništa - govorio je Gastoz.

- Pridržavaj se osnove komunikacije i nemamo problem - nastavila je Anđela.

- Ne postoji razlog da izbegavam komunikaciju sa tobom. Ne želim da mi donosiš limunadu i da mi se približavaš, kako ti ne bih ulivala lažnu nadu. Nećemo se družiti. Poštujem te i cenim, ali smatram da se tvoj trud za mene neće isplatiti - govorila je rijaliti učesnica.

gastoz

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Moja i tvoja komunikacija treba da bude kao što je imaš sa ostalim ukućanima - nastavila je Đuričićeva.

- Ako tako bude nastavićemo da se zaljubljujemo - dodao je Gastoz

- Onda necemo ni imati komunikaciju, ne znam kako drugacije da ti objasnim. To što se sretnemo u prolazu i to je to - završila je Anđela.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading