terza
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Prevara trudne verenice Milice Veličković od strane Borislava Terzića Terze sa Sofijom Janjićijević, zaprepastila je celu naciju. 

Sada već bivša verenica, koja se slabo oglašavala povodom cele situacije koja ju je zadesila, održala je uživo prenos na jednoj od svojih društvenih mreža.

Ovom prilikom ona je otkrila kroz šta sve prolazi i kako se nosi sa prevarom.

Milica Veličković

Foto: Youtube

 

- Zvali su me na RedTV u emisije, ali nema potrebe da idem da pričam jedno te isto. Pustite dečka da zarađuje pare - rekla je Milica.

"Da li si videla da je Sofija rekla kako ste se Terza i ti dogovorili?" bilo je jedno od komentara njenih pratilaca.

- Pustite tu priču. Pored svih svojih problema ne mogu da se objašnjavam. U rijaliti ne ulazim, to da znate. Nema o čemu da se razgovara, svaka vrsta razgovora je suvišna. U januaru se porađam, nemam vremena da ulazim i da se maltretiram.

Terza

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Nisu mi jasni ljudi koji me pitaju da li bih se pomirila sa njim. Bar da ima pare pa da ga trpim zbog toga, kao neke žene što trpe svašta zbog novca.

Bivša rijaliti učesnica dotakla se tužbi koje sastavlja za ukućane. Istakla je da je za Nenada Aleksića Ša materijal već poslala advokatu, dok za Mionu još uvek nije, ali kako navodi ima razloga i za tužbu protiv Jovanovićeve.

terza

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Sada samo gledamo šta se dešava i pišemo tužbe. Već sam poslala advokatu za Ša, za Mionu još nisam. Nisam učesnik i ne želim da me pominju. Rodiću devojčicu, želja mi je samo da nema ni jednu karakteristiku na oca.

- Vidim i da nosi sve moje stvari koje sam mu ja kupila. Uopšte mu to nije problem. Majka mu radi u zdravoj hrani, verovatno je već pitaju za njega, jadna žena, obrukao je i sebe i porodicu - završila je Veličkovićeva.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading