BUKTI RAT KOLEGA! Poznati voditelj izneo nove skandalozne optužbe na račun Jovane Jeremić i njene prošlosti i otkrio da je sve slagala!
Foto: privatna arhiva

Crnogorski voditelj Božo Dobriša gostovao je u emisiji "Amidži šou" gde je sa ostalim gostima odgovarao na pitanja Ognjena Amidžića.

U jednom trenutku Božo je potkačio koleginicu Jovanu Jeremić i rekao da priželjkuje da ona dobija otkaz na TV "Pink". 

Nakon što je voditelj izjavio da priželjkuje krah Jovanine karijere, ona se oglasila i istakla da ne zna ko je Božo Dobriša. 

Voditelj, očigledno revoltiran ovom izjavom, oglasio se za Alo! i rekao da njegova koleginica ima amneziju.

BUKTI RAT KOLEGA! Poznati voditelj izneo nove skandalozne optužbe na račun Jovane Jeremić i njene prošlosti i otkrio da je sve slagala!

Privatna arhiva

 

- Kaže da ne zna ko sam, a zvala me u emisiju jos 2019. godine! Ali Ognjen Amidžić se ne odbija, jedan je Ognjen! - istakao je Božo i priložio dokaze da ga je Jovana zvala, ali da ju je on odbio i time dokazao da je Jovana Jeremić ipak ne govori istinu.

 

Podsetimo, Božo nije prvi Jovanin kolega koji joj se zamerio, tu je takođe i Siniša Medić koji je optužio Jeremićevu da mu je ukrala ideju za emisiju što je izazvalo burne reakcije u javnosti i u medijima, a nama ostaje da vidimo kako će se ovaj slučaj dalje odvijati.

ALO SAZNAJE! Živiću se stanje naglo pogoršalo, lekari nemaju dobre prognoze!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Zoran

13.10.2021 15:52

Unela je cirkunske elemente na Pink...prosto je smesno.i.tuzno.gledati.seljancicu sa govornom.manom.,seljackim akcentom kako trabunja i nasilno se namece jureci sa teme na temu.kako bi impresiinirala tupave gledaoce kojima je interesantno da gledaju cirkuzankinju .dokle?

CVele

13.10.2021 16:33

Čija je ovo ideja da nam se jutarnji program vikendom na tv Pink,otima i uništava.Znam ogroman broj ljudi koji više ne gledaju ovaj kanal,žalosno!

KIR SRBIN

13.10.2021 16:38

Када се тиква покондири, добијемо емисију Јоване Јеремић!

Sneza S

13.10.2021 18:08

Takodje ne gledam od kada ona vodi. Mitrovica ne razumem. Mislila sam da je pametan decko, ali?

Zlata

13.10.2021 20:49

Vise ne gledam Pink vikendom .Jovana nema veze sa vodjenjem programa,samo gleda u Šer(haha) i kameru.A goste poreda kao učiteljica,gospode bože.