SMRDI KAO TIGAR U SEZONI PARENJA! Viki Miljković brutalno ponižena, izgovorene užasne reči na račun pevačice
Foto: Printscreen/Youtube Printscreen

Saša Vidić je jedini lik sa javne scene koji baš uvek govori ono što u tom trenutku misli, dopadalo se to nekome ili ne. Doduše, njegovi komentari se uglavnom ni ne dopadaju našim estradnjacima, ali on za to ne mari, pa tako svako malo oplete po nekome. Ovaj put na tapetu našla se Viki Miljković. Čuveni modni kreator ne krije da je iznenađen priznanjem koje je Viki Miljković dobila kao uspešna privrednica:

SMRDI KAO TIGAR U SEZONI PARENJA! Viki Miljković brutalno ponižena, izgovorene užasne reči na račun pevačice

Printscreen

 

- Viki je umrla, vaskrsla, i nije obaveštena. Slušam je kako sve vreme spominje taj neki fakultet koji je završila. Možda je išla na ekskurziju tamo i dobila neku potvrdu. Ona nema veze sa fakultetima. Tigar u sezoni parenja je mirišljav u odnosu na nju. Čujem da je proglašena za najboljeg prodavca stanova. Verujem da je to priznanje dobila kao uslov da više u stanu ne kuva podvarak. Stigla Vikica da ode i do Dubaija, da održi nastup u nekoj kafani kod nekog Žike - rekao je Vidić. 

Iako mnogi misle da se Viki našla na udaru poznatog kreatora zato što je kuma njegove bivše prijateljice Cece, istina je potpuno drugačija. Ona je oduvek bila izložena njegovim najoštrijim kritikama, čak i kada se sa pevačicom viđao i družio na Ražnatovićkinim zabavama. 

NESVAKIDAŠNJE IZNENAĐENJE ZA TANJU SAVIĆ! Pevačica se pohvalila skupim poklonom za Dan zabljubljenih, a jedan detalj je svima privukao pažnju! (FOTO)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Baba Milka

15.02.2022 11:32

Mislim da si jako jako bezobrazan i nevaspitan . Ko ti daje za pravo da tako pricas i ponizavas bilo koga ? Pogledaj se u ogledalo pre no sto bilo sta kazes o drugome. Pricas u drugom i trecem licu jednine . Mozda je to tvoja autobiografija . Zato pricaj u prvom licu jednine pa ako imas muda , reci , to sam ja . Naravno, pod uslovom da imas ......

Србислав

15.02.2022 11:52

Не симпатишем Вики ни као певачицу ни као личност, али од овог човека ми је мука. Дежурни пљувач јавних личности ,по њему сви лоши људи лоше обучени па се питам по чему је он квалификован да суди о другима или само себе рекламира.

Srbin

15.02.2022 13:11

Napaljeni majmun i samozvani "modni kreator" ili stilista, ku**c će ga znati. Dobro kaže baba Milka, staneš pred ogledalo pa raspali. On to da uradi slučajno, pa on bi se šamarao svakog dana.

Lola

15.02.2022 13:12

Viki ne slusam privatno !Ali ovaj Vidic je Narkomancina i propali klosar u svakom smislu reci a vredja svako zensko koje hoda na dve noge OSIM ONE OD KOJIH IMA VAJDU ! Tako je Cecu dizao u nebesa dok ga nije otkacila !!!

Valentina

15.02.2022 14:13

Kad neko prica o drugima,uvek to vise govori o njemu,nego o osobi o kojoj priča. Takvog čoveka ne bi niko pozelio za prijatelja,saradnika,ili za bilo kakav drugi odnos. Ako priča o modi,sto mu je posao,ovo je ispod svakog nivoa. Ako je pricao lose o Ceci, posle druženja sa njom, i pretpostavljam profesionalne saradnje,i posle prekida prijateljstva, on je obična uvlakuša.