Edita
Foto: Alo/Alo

Edita Aradinović nedavno je raskinula petogodišnju vezu, a sada se, kako tvrde domaći mediji, pomirila sa bivšim dećkom.

Aradinovićeva je nakon raskida skinula tetovažu posvećenu njemu, a kada joj je poslao cveće na nastup, ona ga je bacila pred svima.

- Edita i taj dečko su pet godina bili u vezi. Ona je njegova najveća ljubav i sve bi učinio za nju. Neko vreme nisu bili zajedno, ali uspešno su prebrodili teške trenutke i veliki nesporazum. On živi i uspešno posluje u Dubaiju, a ona odlazi kod njega u zavisnosti od toga koliko ima nastupa i poslovnih obaveza. On je oduševljen njenim novim pesmama i podržava je u svemu. Nikad srećniji i zadovoljniji nisu bili, a on joj je maksimalno posvećen. Štaviše, mogu da vam kažem da je lud za njom i smatra da je ona najlepša žena na estradi - priča izvor blizak paru za Kurir.

Bacila cveće na nastupu

Podsetimo, pevačica Edita Aradinović nedavno se našla u žiži interesovanja javnosti, jer je snimak sa jednog njenog nastupa postao viralan brzinom munje.

Naime, Edita je tada, od kako tvrdi bivšeg dečk,a dobila buket na nastupu, koji joj je uručen u pauzi između izvođenja numera.

- Jao, ljudi, evo, dobila sam cveće od svog bivšeg dečka, sa kojim sam bila pet godina. Ako neko može da snimi, bilo bi divno. Ja želim da mu poželim, da kažem da me boli k***a i da se nikad neću pomiriti sa njim! D***j ga! - uzviknula je Aradinovićeva, pa bacila buket iz sve snage u publiku.

Prisutni su sve vreme vrištali, dok je ona nastavila da peva, kao da se ništa nije dogodilo.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading