PROMENILA PLOČU Pričala je da je htela da se ubije zbog njega, a evo šta sada Slovenka Nikolić kaže za Cara, NEĆETE VEROVATI
Foto: Alo/ilustracija

Nastup Aleksandre Nikolić i Filipa Cara izazvalo je lavinu komentara, a nakon što se "Zadrugovizija" završila, Slovenka Nikolić prokomentarisala je čitavu situaciju.

PROMENILA PLOČU Pričala je da je htela da se ubije zbog njega, a evo šta sada Slovenka Nikolić kaže za Cara, NEĆETE VEROVATI

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Presrećna sam i prezadovoljna! Bila je prelepa kao i uvek, nastup je bio sjajan! Hvala svima koji su glasali za nju, to mnogo znači- Mnogi su komentarisali da je pala na dno, da je izgubila glasače, ali evo sinoć je sve bilo jasno. Svima se, kao majka, puno zahvaljujem! Što se tiče Cara, ako je ona srećna i ja sam, ne znam više šta bih rekla - izjavila je Slovenka za Pink.rs.

"MAJKU GAĐAŠ ŠOLJOM, ONOM MANIJAKU NIJE DOBRO" Miki i Car opleli po Kulićima, Bebici i Marinkoviću: NE POSTOJI BOLESNIJA PRIČA!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Gogo

17.12.2022 17:43

Posle proslosti tvoje cerke budi srecna da je i car oce.

Mr K

18.12.2022 00:34

.. Ni Aleksandra a ni njena majka nemaju trunke sramote izgubljene časti. Ako je za to mlado žensko čeljade ponos kakvu prošlost ima, a to je Kristijan Golubović jednostavno rekao Aleks : Zar te nije sramota, s 22 godine imala si sex s preko 20 muškaraca. A majka podržava njenu prevaru s Filipom Carom i kaže da Aleksandriu stvari treba jak muškarcac. Ne znam ko tu ima manje ponosa ćerka ili majka.

Majka

18.12.2022 00:57

Ti si ženo bolesna.Ne znaš šta pričaš, jedan dan jedno drugi dan drugo.Dogovori se u glavi koja izjava ti je prava i da li podržavaš vezu sa Carem ili ne?Doduše kakvu ti ćerka reputaciju ima,jbg.daj šta daš,samo Car će to ostaviti...Kada se roditelj ponosi nečim što je drugima sramota i stideli bih se..Užas!

Koviljka

18.12.2022 06:21

Mama vec dugo zivi od cerkine zarade pa je za nju sve uredu dok joj donosi novac za lagodan zivot Cerka dno na mamu i to je sreca mamina

Sremac

18.12.2022 07:18

Kakva mati takva ćerka iste ste obe ludače