Matea Car
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Haos oko Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović ne jenjava, a razlog je Matea Car i prepiske koje su izašle u javnost, tačnije, koje je Matea obelodanila.

Naime, sada se oglasila i hrvatska Tiktokerka koja je iznela svoju stranu priče.

- Vrlo je lako izmanipulisati narodom. Devojka od 21 godinu, sad će da okrene, odnosno već i jeste, čitav narod protiv mene. A hoće li sve što kaže na moju štetu, obrisati činjenicu da je nastavila pisati sa mnom i potencirala flert, pristajala na isti i dovela u pitanje svoju vernost svime time? Obraćanje mene na ovu temu je ovde završeno. Svi intervjui koje sam dala, dala sam. Moja priča je ispričana, koji god cilj da je bio. Da sam planirala uništiti brak, uništila bi ga na dan venčanja. Kao što Matora kaže, više me ona pljuje, nego Anita koja je glavni akter ove afere. To dovoljno govori. Sve šta kaže protiv mene, kakva god da ja jesam na kraju dana, napominjem, neće obrisati činjenicu da je preljubnica - besno je poručila Matea.

Podsetimo, Jovana Tomić Matora doživela je razočarenje kada je saznala za prevare koje je počinila njena supruga Anita Stanojlović.

Jovana je zatražila razvod, a od tada svađe ne prestaju.

Povodom toga oglasio se i Matorin otac Hranislav koji je otkrio da je pod lekovima.

On  je najpre priznao da neće podnositi tužbe jer želi da se potpuno odvoji od trenutne situacije.

Tužbe nemam nameru da podnosim. Ona je bila ovde dan pred ulazak u rijaliti. Mi nismo želeli da je vidimo uopšte, ali tada smo prihvatili. Ja sam se pozdravio normalno, sedela je sa majkom ispred, ali posle svega ovoga neću da je vidim - rekao nam je misleći na Anitu.

Hranisav je rekao i da nije bio u bolnici kako se navodilo, ali da jeste pod lekovima.

- Ne, nisam bio u bolnici, ali jesam pod lekovima. Kao što sam već rekao, majka joj je van sebe. Kad idete da kupite mače ili kuče vi tražite pedigre, samo ću to da vam kažem. Samo želim da se otkačim - rekao je on za Telegraf. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading